Widget Recent Post No.

H μελισσοτροφή ΜΕΛΟΖΥΜ σε χαμηλή τιμή μόνο 0.80€ από την Αρκαδική Μελισσοκομία!!!!



Μια πολύ οικονομική τροφή για να ταΐσετε τα μελίσσια και τις παραφυάδες με λίγα έξοδα και τέλεια αποτελέσματα! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν της Αρκαδικής Μελισσοκομίας. Η τροφή εκτός απο οικονομική είναι είναι κρύας ζύμωσης δηλαδή δεν θερμαίνεται πράγμα που κερδίζει πολύ σε θέμα ποιότητας μελισσοτροφής!

Διατίθεται σε σακουλάκια του 1 κιλού, πράγμα πολύ βολικό για να ταΐσουμε όλα τα μελίσσια και να μην σπαταλήσουμε μεγάλη ποσότητα. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπορούμε να κόψουμε την τροφή στη μέση και να δώσουμε από μισό κιλό σε κάθε μελίσσι.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της τροφής είναι οτι δεν κρυσταλλώνει. Η εταιρία έχει φροντίσει να έχει ιμβερτοποιημένη σύνθεση πράγμα το οποίο εμποδίζει την τροφή να ξεραθεί. Οι μέλισσες την πέρνουν πανεύκολα, εφόσον μόλις μπέι μέσα στο μελίσσι γίνεται πολύ μαλακή, οτι πρέπει για να την καταναλώσουν γρήγορα οι μέλισσες. Ακόμη και αν κόψετε όλο το σακουλάκι απο κάτω η τροφή δεν μπορεί να λιώσει, ακόμα και αν έχει ζέστη. Νομίζω αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή!

Λίγα λόγια απο την εταιρία...
Παρασκευάζεται χωρίς να θερμαίνονται οι πρώτες ύλες και αποτελείται κατά 92% από απλά σάκχαρα φρουκτόζης και δεξτρόζης. Η σύνθεσή της αυτή , επιτρέπει την εύκολη αφομοίωσή της από τις μέλισσες και είναι ιδανική για το ξεχειμώνιασμα των μελισσοσμηνών. Προσφέρεται σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου των 20 κιλών. ( 20*1 κιλό ).
Τιμή 0.80 ευρώ +φπα

Τηλέφωνο παραγγελιών:  2105551492 
http://arkadikimelissokomia.gr/μελοζύμ

Δείτε και φωτογραφίες...













Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΦΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!