Widget Recent Post No.

Εγκατέλειψε τη πόλη και ασχολήθηκε με τη μελισσοκομία: Πήρε την επιδότηση του νέου αγρότη και έκανε σημαντικά βήματα!!!



Εγκατέλειψε τη ζωή στην πόλη, όπου εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος, και επέστρεψε στη φύση. Ασχολήθηκε με τη μελισσοκομία και εντάχθηκε στο πρόγραμμα πρώτης εγκατάστασης για νέους αγρότες, ώστε να αρχίσει τη δική του επιχείρηση. Και τα κατάφερε… Ο 30χρονος Γενναίος – Γιάννης Χρυσανθόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κεραμιδιάς του Δήμου Ήλιδας, στον Νομό Ηλείας, δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του.
Όπως μας λέει ο ίδιος, αγαπά πολύ τη δουλειά του και αυτό του δίνει δύναμη να συνεχίσει, παρά τις όποιες δυσκολίες, που προκύπτουν κυρίως από τις αλλαγές των περιβαλλοντικών συνθηκών, οι οποίες έχουν επηρεάσει τις μέλισσες. «Ξεκίνησα τη δραστηριότητά μου στη μελισσοκομία αξιοποιώντας το πρόγραμμα πρώτης εγκατάστασης νέων αγροτών. Τα χρήματα που δόθηκαν ήταν πολύ λίγα για να καλύψουν το αρχικό κόστος λειτουργίας, ωστόσο το πρόγραμμα αποτέλεσε σημαντικό εργαλείο για εμένα» τονίζει ο κ. Χρυσανθόπουλος.    

Παράγει μέλι ανθέων, ελάτων Βυτίνας, πεύκου Εύβοιας, βελανιδιάς (δρυς) από το δάσος της Κάπελης Φολόης, γύρη και βασιλικό πολτό. Τα προϊόντα του τα διοχετεύει σε επιλεγμένα τοπικά καταστήματα, αλλά και στην Αθήνα. Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι να επεκτείνει την επιχείρηση του μόλις «ανοίξουν» τα σχέδια βελτίωσης.

Πηγή www.ypaithros.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. απο επιδοτηση σε επιδοτηση το παει το παλικαρι.
    σωστος.
    και η selfie μπροστα στο μελισσι....ολα τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!