Widget Recent Post No.

ΝΕΟΣ ομιχλοποιητής ANEL για μέγιστη καταπολέμηση βαρρόα & γρηγορότερη εφαρμογή: Το απόλυτο εργαλείο του μελισσοκόμου!! Νέα τιμή!!





Ο Νέος Ομιχλοποιητής ANEL τα σπάει πραγματικά! Θεραπεία βαρρόα με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Η εφαρμογή με χρήση καπνού είναι πολύ γρήγορη, αφήνει ελάχιστα υπολείμματα στη κυψέλη, και έχει μέγιστη αποτελεσματικότητα στην θνησιμότητα των βαρρόα. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για όσους έχουν πολλά μελίσσια, ή θέλουν να ασκήσουν βιολογική μελισσοκομία και να κάνουν θεραπείες με βιολογικά σκευάσματα όπως θυμόλη η άλλα αιθέρια έλαια. Η τιμή του είναι στα 130ευρώ συν φπα. Νομίζω άριστη τιμή για την δουλειά που κάνει. Διαβάστε την περιγραφή που μας δίνει η εταιρία...

Η ΑΝΕΛ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Μια συσκευή με την οποία μπορείτε να κάνετε εφαρμογή διαφόρων ουσιών όπως ακαρεοκτόνα, βιολογικών σκευασμάτων (αραιό διάλυμα θυμόλης κ.α.). Η συσκευή λειτουργεί με υγραέριο (προπάνιο ) . Η κατάλληλη φιάλη για αυτόν τον τύπο ομιχλοποιητή είναι η SD60010 . Η φλόγα θερμαίνει μια σερπαντίνα μέσα από την οποία θα περάσει το προς ομιχλοποίηση διάλυμα. Είναι ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως σε θερμοκήπια, σπίτια, κήπους κ.α. Το ότι εφαρμόζετε τις δραστικές ουσίες σε μορφή ομίχλης έχει σαν αποτέλεσμα την εισχώρηση του φαρμάκου σε όλα τα μέρη του εσωτερικού της κυψέλης για διάστημα τέτοιο το οποίο αφήνει τα ελάχιστα δυνατά κατάλοιπα.

Η διάρκεια εφαρμογής ανά κυψέλη είναι περίπου 4” που σημαίνει ότι είναι με μεγάλη διαφορά ο γρηγορότερος τρόπος εφαρμογής από οποιαδήποτε άλλη σχετική μέθοδο εφαρμογής. Λόγω του ότι κατά την λειτουργία του απελευθερώνονται ατμοί φαρμάκων συνίσταται η χρήση μάσκας συγκράτησης ατμών (διαθέτουμε κατάλληλη μάσκα η οποία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πώλησης του μηχανήματος). Η χρήση της συσκευής πρέπει να γίνεται από υπεύθυνα άτομα λόγω της χρήσης του υγραερίου δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.
Για επικοινωνία με την εταιρία...

 Τηλέφωνο 2102771180 

Δείτε περισσότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα..
http://anel.gr/el/product/6536/omikhlopoietes-anel-fogp-propaniou

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ξερει καποιος τι αναλογια παραφυνελαιο θυμολης βαζουμε,αν το εχει δοκιμασει με διαδοχικες εφαρμογες,σε τι θερμοκρασιες,αν εχει γινει εφαρμογη οταν ξεγονευουν στο πευκο κτλ.Αυτο θα επρεπε να λεει το αρθρο και οχι να διαφημιζει την εταιρια για να πουλησει.Αλλωστε στο διδυκτιο υπαρχουν πολλα βιντεο για το πως να το κατασκευασεις μονος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!