Widget Recent Post No.

Δείτε πως αναπαπτύχθηκε αυτό το 7άρι μελίσσι μέσα σε 10 ημέρες...



Δείτε πως αναπαπτύχθηκε αυτό το 7άρι μελίσσι μέσα σε 10 ημέρες! Ο βασιλοτρόφος Στέργιος Στεργάτος έχει κάνει άψογη δουλειά στην εκτροφή και παραγωγή ποιοτικών βασιλισσών κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από τα μελίσσια και την ανάπτυξη τους. Τα μελίσσια του Στέργιου Βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Πορτοκαλιά η οποία όπως βλέπουμε πάει ανέλπιστα καλά στην ανάπτυξη των μελισσιών. Η ανάπτυξη αυτού του μελισσιού οφείλετε σε δύο κύριους παράγοντες: Η καλή μάνα που πήρε την κατάλληλη ώθηση τη κατάλληλη στιγμή γεννώντας ακατάπαυστα και το δεύτερο η καλή ανθοφορία που βοσκάνε τα μελίσσια! Στην αμέσως παρακάτω φωτογραφία μπορούμε να δούμε ότι οι μέλισσες έχτισαν και το καπάκι, ενώ το μελίσσι πριν 10 ημέρες ήταν 7αράκι!

ο Στέργιος φέτος έχει ξεκινήσει να διαθέτει παραφυάδες οι οποίες όπως μαθαίνω και βλέπω από τους μελισσοκόμους αναπτύσσονται με τρελούς ρυθμούς. Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι ο Στέργιος είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας με μεγάλη όρεξη για δουλειά και μεράκι στη δουλειά του. Δεν γνωρίζω αν αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες διαθέσιμες παραφυάδες, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, όμως εγώ σας δίνω το τηλέφωνο του για να επικοινωνήσετε μαζί του:
6937217654 - Στέργιος Στεργάτος

Δείτε εικόνες από τα μελίσσια και ένα βιντεάκι με παραφυάδες που έδωσε πρόσφατα...



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Απ´. Ότι γνωρίζω μία μέλισσα χρειάζεται 21 μέρες για να βγει ως έντομο. Τώρα πως αυτό χρειάστηκε δέκα μέρες είναι προς διερεύνηση. Μπορώ ν ακαταλάβω πολύ καλά τι ενοείτε, ο τίτλος όμως είναι παραπλανητικός για ευνόητους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!