Widget Recent Post No.

Νέες εξελίξεις: Νέα απο τη πορτοκαλιά και τις ανθοφορίες σήμερα 16 Απριλίου 2017


Η πορτοκαλιά έχει ήδη Ανοίξει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Οι μέλισσες κάνουν πάρτυ πάνω στα άνθη, και τα δέντρα πραγματικά βουίζουν απο τις μέλισσες. Ωστόσο απο όσο δείχνουν τα μελίσσια, και απο όσο ακούμε απο όλους τους μελισσοκόμους, δεν πηγαίνει και τόσο καλά όσο περιμέναμε. Αύριο περιμένουμε πάλι βροχές, και αυτό ίσως σημάνει το τέλος για όση ανθοφορία έχει ήδη Ανοίξει. Ενώ όσες πορτοκαλιές δεν άνοιξαν ακόμα ίσως ευνοηθούν σημαντικά απο τη βροχή.

Τα μελίσσια ωστόσο συνεχίζουν να αναπτύσσονται με πολύ γοργούς ρυθμούς, και η πορτοκαλιά θα τα βοηθήσει σημαντικά πάνω σε αυτό. Αυτός είναι και ο στόχος μας άλλωστε! Να προετοιμάσουμε τα καλύτερα και δυνατά μελίσσια για τον έλατο, όπου θα πάρουμε και το πρώτο μέλι!

Η τροφοδοσία συνεχίζετε σε ορισμένα μελίσσια, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις τεράστιες ανάγκες που έχει ο γόνος για να τραφεί. Ο τρύγος του μελιού δυστυχώς έχει χρόνο μπροστά για να γίνει...

Δείτε τα σημερινά δεδομένα...

Τη μελισσοκομική ζυγαριά την έχουμε προμηθευτεί από την εταιρία SAVEBEES. Δείτε παρακάτω τα τελευταία μηνύματα...

16 Απριλίου 2017
ΝΕΑ ΖΥΓΑΡΙΑΣ
(8:00 το βράδυ)
66.8% 
Υγρασία
(στο μελισσοκομείο)
     
17.3°C
Θερμοκρασία
(στο μελισσοκομείο)
 34°C  
Θερμοκρασία
(μέσα στο μελίσσι)
-330
γραμμάρια

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γιατι τον ελατο τον εχεισ δεδομενο πωσ θα δωσει φολα βλεπω παλι φετοσ λεει για χιονια στα ορεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!