Widget Recent Post No.

Μελισσοκομική Ζυγαριά SAVEBEES: Επανάσταση στη μελισσοκομία με «απίστευτες» δυνατότητες!


Μιλώντας με πολλούς επαγγελματίες μελισσοκόμους αποφάσισα να κάνω τη μεγάλη κίνηση και να προμηθευτώ την πρώτη μου μελισσοκομική ζυγαριά. Δεν υπήρξε μελισσοκόμος που να μην μου μιλήσει για τη ζυγαριά της SAVEBEES. Την πιο γνωστή εταιρία, που στον χώρο της μελισσοκομίας έχει φέρει μια πραγματική επανάσταση με τα τεχνολογικά της επιτεύγματα. Όχι μόνο με τις μελισσοκομικές της ζυγαριές αλλά και με ευρεσιτεχνίες σε αντικλεπτικά συστήματα (δημιούργησε το πρώτο μελισσοκομικό gps) ηλεκτρονική ταυτότητα κυψελών και ότι έχει σχέση με την τεχνολογία στο χώρο της μελισσοκομίας και την μεταφορά δεδομένων από τα μελίσσια στο μελισσοκόμο!


Άριστη στιβαρή κατασκευή
Ζυγαριά πολυεργαλείο!!!
Σήμερα όμως έχει αφιέρωμα για τη μελισσοκομική ζυγαριά της SAVEBEES και τις απίστευτες δυνατότητες της. Δεν είναι μια απλή ζυγαριά που στέλνει "πόσο μέλι έβαλαν τα μελίσσια" αλλά κάτι παραπάνω. Η εταιρία μετά από πολύχρονη προσπάθεια, αναβαθμήσεις, βελτιώσεις, έρευνα και ανάπτυξη κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικό ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ. Έχει ενσωματωμένους αισθητήρες για μεγάλη ακρίβεια σε υγρασία, εξωτερική - εσωτερική θερμοκρασία και φυσικά ανάλυση σε αύξηση βάρους (μέλι) με ακρίβεια ενός γραμμαρίου!!! Πέρα όμως απο όλα αυτά διαθέτει και gps, σε περίπτωση που κλαπεί να γνωρίζουμε την ακριβή της θέση!!!

Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι αυτό το εργαλείο μπορεί να μας απαλλάξει από πολλά περιττά έξοδα και να μας γλιτώσει από πολλές ώρες παραπανίσιας δουλειάς. Συγκεκριμένα ώρες πετρελαίου μιας και οι περισσότεροι κυνηγάμε ανθοφορίες και μεταφέρουμε τα μελίσσια 200 και 300 χιλιόμετρα μακριά! Η ζυγαριά στέλνει μήνυμα και μηδενίζει τις αποστάσεις! Άμεση επικοινωνία μελισσιού και μελισσοκόμου λοιπόν! Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή την υγρασία περιβάλλοντος δηλαδή αν έχει βρέξει ή όχι και πότε. Οι μετρητές εξωτερικής θερμοκρασίας μας δείχνουν την θερμοκρασία που επικρατεί το βράδυ και πόση πτώση έχουμε, ενώ οι εσωτερικοί μετρητές μας δείχνουν πότε έχουμε γόνο και πότε μπορούμε να εφαρμόσουμε θεραπεία στα μελίσσια. Ξέρετε όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από 30 βαθμούς σημαίνει οτι το μελίσσι ξεγόνεψε και η ζυγαριά το δείχνει με τέλεια ακρίβεια!

Καθημερινή ενημέρωση από
το μελισσοκομείο μας!!
Σαν μελισσοκόμος κυνηγάω δύο "ΚΎΡΙΕΣ" νομές κάθε χρόνο. Την πορτοκαλιά και τον έλατο. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου έχοντας ένα τόσο χρήσιμο πολυεργαλείο να με ενημερώνει ανα πάσα στιγμή. Θυμάμαι τα άσκοπα ταξίδια που έκανα στον έλατο, μόνο και μόνο να δω αν έβαλαν μέλι - δεν είχα καθόλου εικόνα των μελισσιών μου. Και τώρα με καθημερινά μηνύματα θα γνωρίζω κάθε εξέλιξη στο μελισσοκομείο από το πιο εξειδικευμένο και χλιδάτο πολυεργαλείο της SAVEBEES.

Δεν είπαμε όμως, πως ακριβώς λειτουργεί η μελισσοκομική ζυγαριά; Κατ' αρχήν σαν κατασκευή φαίνεται ότι είναι "πολυτελείας" και όχι προχειροδουλειά. Αυτό οφείλετε στη πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας SAVEBEES πάνω στη κατασκευή τέτοιων εργαλείων! Το τονίζω αυτό! Η ζυγαριά έχει ειδικές οδηγίες με τις οποίες μπορούμε να τη ρυθμίσουμε πόσες φορές θέλουμε να μας στέλνει μήνυμα, και ποία ώρα. Πχ μια φορά στις 9 το βράδυ. Η τοποθέτηση της γίνετε σε ένα καλό μελίσσι και μπαίνει ακριβώς από κάτω. Αφού στηρίξουμε καλά την κυψέλη η ζυγαριά θα καταγράφει τις παραμικρές αλλαγές. Και ο μελισσοκόμος μπορεί να είναι ενήμερος ΠΑΝΤΟΥ. Η μπαταρία της ζυγαριάς έχει μεγάλη διάρκεια η οποία υπολογίζεται στους 8 μήνες περίπου όταν είναι σε πλήρη λειτουργία.

Δείτε στο βίντεο πως λειτουργεί η ζυγαριά...




Για να επικοινωνήσετε με την εταιρία τηλεφωνικώς:
2107660805 - 6995972414 
www.save-bees.com

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Πολυ καλη κατασκευη αλλα με κοστος 60-70 ευρω και να πουλας 500 ευρω ειναι κοροιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μηχανολογικής άποψης έχει ένα σοβαρό πρόβλημα.
    Τα μέταλλα μετά από λίγοκαιρό σκευρώνουν.
    Ρωτήστε όσους την έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!