Widget Recent Post No.

Σούπερ διαγωνισμός: Κερδίστε ένα κουτί ποιοτικές κηρήθρες απο την Αρκαδική Μελισσοκομία!



Νέος Διαγωνισμός στο facebook, απο την Αρκαδική Μελισσοκομία, μια εταιρία με ποιοτικά μελισσοκομικά προϊόντα και τεράστια ποικιλία σε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, απο τις πρώτες σε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρία θα κληρώσει σε ένα τυχερό μελισσοκόμο ένα κουτί κηρήθρες 50 φύλλων, εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένες!

Οι κηρήθρες της Αρκαδικής Μελισσοκομίας είναι οι μοναδικές, με πιστοποιητικό ανάλυσης


Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, πατήστε ένα like και μια κοινοποίηση, και μπαίνετε αυτόματα στη λίστα. 25 Μαρτίου θα ανακοινώσουμε τον τυχερό, ο οποίος θα ενημερωθεί αμέσως μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook για τη παραλαβή του δώρου του. Να ευχαριστήσουμε θερμά την Αρκαδική Μελισσοκομία για την προσφορά της, και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις με ακόμα περισσότερα δώρα για όλους τους μελισσοκόμους! Δείτε πως θα μπείτε στο διαγωνισμό μας:

1ο ΒΗΜΑ - Like στη σελίδα της Αρκαδικής Μελισσοκομίας 
Πτήστε εδώ: facebook/arkmelgr
2ο ΒΗΜΑ - Μια απλή κοινοποίηση της δημοσίευσης
Κοινοποίηση διαγωνισμού στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. όσοι δεν έχουν fb, καμία ελπίδα δεν έχουν πουθενά την σήμερον ημέραν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι δεν έχουν μπορούν να κάνουν πανεύκολα σε λίγα λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον 11:27.....Το κράτος έπρεπε να μας δίνει κηρήθρες κ όχι να κάνουμε λογαριασμό facebook για να πάρουμε 1 κουτί κηρήθρες..Γιατί δεν κάνετε μια κλήρωση με τον κωδικό του κάθε μελισσοκόμου;..Να δημιουργηθει μια φόρμα κ να συμπληρώνουν τον κωδικό τους οι μελισσοκόμοι...Αν είναι δυνατόν...Ντε και καλά να έχουμε ΟΛΟΙ facebook..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να φτιάξετε φεισμπουκ ρε γατάκια!
    όλη μέρα στα μπλόγκς τα φορα και τις ιστοσελίδες και νομίζετε πώς είσαστε επαναστάτεσ που δεν έχετε φεισμμπουκ....μελισσοκομια μαθατε η ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η περίπτωση να μην θέλει δηλαδη κάποιος fb δεν παίζει ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω με τους προλαλησαντες,
    ειναι και καποιοι που δεν θελουν να κανουν facebook.

    Κι ο φιλος που μας την λεει επειδη ειμαστε χρηστες του διαδικτυου αλλα οχι καταχρηστες, ας συνεχισει να δινει αναφορα στο facebook που παει και τι κανει,
    θελοντας και μη βλ. tag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:33 ποιος μίλησε για επανάσταση;...Μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά σχολίασε..Φτιάξε κ κανα tweet/skype/instagram κ ότι άλλο θες για να είσαι in κ να μην σε λένε ξενέρωτο κ αρχαίο...Ρομποτάκι κ σκλάβος δεν γίνομαι κανενός κ δεν με χαλάει καθόλου...τώρα εσένα γιατί σε χαλάει δεν μπορώ να καταλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:33 πάρε τα κουβαδάκια σου ρε γατί που θα μας πεις εσύ να κάνουμε και fb, εμείς γ,,,,,με και χωρίς το fb ύπνε ε ύπνε θα μας πει και γατάκια.

    tzenaro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χααχαχαχαα οντως το 90% που κανουν φβ ειναι για να βρουν γκομενα παρα για να ενημερωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!