Widget Recent Post No.

Απότομη αλλαγή του καιρού. Ταΐστε τα μελίσσια...



Όσο προλαβαίνεται μελισσοκόμοι ταίστε τα μελίσσια σας. Τώρα που έχουν μεγάλη ανάγκη τα μελίσσια για την εκτροφή του γόνου, χρειάζονται τροφές. Τοποθετήστε 1 ή 2 κιλά τροφή ζυμάρι σε όλα τα μελίσσια, για να αναπτυχθούν μέσα στη κακοκαιρία και να μη πεινάσουν.
Δείτε το δελτίο καιρού...

Σημαντική αλλαγή του καιρού τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

 Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, θα επηρεαστούν: Σήμερα Τρίτη (07/03/2017) Από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και από τις βραδινές ώρες η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικου Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες περιοχές. Την Τετάρτη (08/03/2017)

Οι περισσοτερες περιοχές της χώρας, βαθμιαία όμως τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Την Πεμπτη (09/03/2017) Τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος. Τα φαινόμενα βαθμιαία την Παρασκευή (10/03/2017) θα εξασθενήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια