Widget Recent Post No.

Το βασιλικό διάφραγμα και η χρήση του: Συμβουλές απο τον Μόσχο Ντιώνια



Συμβουλές απο τον Μόσχο Ντιώνια για τη χρήση του βασιλικού διαφράγματος, τελικά είναι κατάλληλο για χρήση στα μελίσσια; Δείτε το βίντεο τι λέει η εμπειρία ενός επαγγελματία μελισσοκόμου...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. μοσχο σε ευχαριστω για τιs γνωσειs που μαs μεταφερειs συνεχισε να το κανειs μαs ειναι πολυ χρησιμο,και θα ηθελα να μαθω λιγα ακομι για την βασσιλοτροφια με το διαφραγμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μοσχο σε αγαπω. ενα μεγαλο μπραβο στον παλιο μελισσοκομο που ανοιγει ματια των νεων και δεν εχει αυτο που λεμε μυστικισμο....ενα μπραβο ειναι το λιγοτερο και απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.......(Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ 150 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ 55 ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ.....ΤΩΡΑ ¨Η"ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ 'η'ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ......ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΜΟΣΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ........ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!