Widget Recent Post No.

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε το ΝΕΟ απολεπιστικό μηχάνημα της Μελισσοκομικής Αθηνών αξίας 1.463€



Ο τυχερός που κερδίζει το δώρο έπειτα απο κλήρωση της Μελισσοκομικής Αθηνών είναι ο:
Dimitris Tsabazis

Μια νέα σειρά με διαγωνισμούς έχει ξεκινήσει, και οι μεγαλύτερες εταιρίες δωρίζουν τα πιο ακριβά δώρα στους μελισσοκόμους. Αυτή τη φορά η Μελισσοκομική Αθηνών, μια εταιρία κολοσσό στην εμπορία μελισσοκομικού εξοπλισμού, η οποία διοργανώνει και προσφέρει ένα σούπερ δώρο για ένα τυχερό μελισσοκόμο. Η εταιρία θα κληρώσει το ΝΕΟ μελισσοκομικό μηχάνημα απολεπισμού, που κάνει το τρύγο παιχνιδάκι. Το μηχάνημα μπορείτε να δείτε εδώ, και η συνολική του αξία είναι 1.463 ευρώ τελική τιμή.



Πρόκειται για ένα νέο μηχάνημα με τρομερά πλεονεκτήματα!

  • Απολεπίζει 7 πλαίσια το λεπτό
  • Είναι ψυχρής απολέπισης άρα δεν καταστρέφεται το μέλι απο την υψηλή θερμοκρασία
  • Απολεπίζει πλήρως την κηρήθρα, ακόμα και αν αυτή δεν είναι φουσκωμένη, γεμάτη μέλι
  • Απολεπίζει τόσο καλά που δεν χρειάζεται να μπεί πιρούνι, μετά τη χρήση
  • Έχει 5 χρόνια εγγύηση

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, πατήστε ένα like και μια κοινοποίηση, και μπαίνετε αυτόματα στη λίστα. 25 Μαρτίου θα μας ανακοινώσει η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ τον τυχερό, ο οποίος θα ενημερωθεί αμέσως μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook για τη παραλαβή του δώρου του. Να ευχαριστήσουμε θερμά την Μελισσοκομική Αθηνών για την προσφορά της, και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις με ακόμα περισσότερα δώρα για όλους τους μελισσοκόμους! Δείτε πως θα μπείτε στο διαγωνισμό μας:

1ο ΒΗΜΑ - Like στη σελίδα της Μελισσοκομικής Αθηνών
Πτήστε εδώ: Μελισσοκομική Αθηνών - Facebook
2ο ΒΗΜΑ - Μια απλή κοινοποίηση της δημοσίευσης
Κοινοποίηση διαγωνισμού στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ FB ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ?ΑΔΙΚΙΑ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ FB.ΓΙΑΤΙ? ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κάποιο βίντεο επίδειξης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,Παναγιώτη δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι θέλουν να δείχνουν ένα καλό αρεστό και αγαπητό πρόσωπο σε όλους τους τομείς είτε είναι πολιτικά πρόσωπα είτε εταίρείες είτε απλοί πολίτες.Απλό το κόλπο,εσύ και εγώ δεν τους ενδιαφέρεις ούτε ποιός είσαι ούτε τι ικανότητες έχεις,like sto fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σούπερ δωρο.. Απαραίτητο θα έλεγα. Σας ευχαριστούμε πολυ για την ευκαιρία που μας δίνετε να καιρδισουμε αυτό το υπέροχο και ακριβό δώρο για τους καιρούς που ζούμε. Μακάρι να είμαι τυχερή. Είμαστε καινούργιοι στο επάγγελμα και θα μας ήταν πολύ χρήσιμο..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!