Widget Recent Post No.

Τα σπάει η μελισσοτροφή vitamin plus της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ: Για γρήγορη ανάπτυξη και άμεσα αποτελέσματα!


Η ΝΈΑ μελισσοτροφή της Μελισσοκομικής Αθηνών φέρνει την επανάσταση στον χώρο της μελισσοκομίας. Ειδική για αύξηση του γόνου και διέγερση της βασίλισσας για έκρηξη ανάπτυξης. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες που μπαίνει στο μελίσσι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Εμπλουτισμένη με πληθώρα βιταμινών αμινοξέων και μετάλλων έρχεται να ξεπεράσει όλες τις υπόλοιπες τροφές και να γίνει ένα ελληνικό προϊόν που παρόμοιο δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, πρώτη σε πωλήσεις, καινοτομεί για άλλη μια φορά, και φέρνει μια πραγματική επανάσταση, για άλλη μια φορά
Η τροφή Vitamin Plus της
Μελισσοκομικής Αθηνών
Δείτε το προιόν »

Πριν κάποιους μέρες έβαλα δοκιμαστικά τη τροφή σε κάποια μελίσσια και είδα κατακόρυφη αύξηση στον γόνο τους. Και όταν μιλάμε για αύξηση εννοώ άνω του 50%. Για κάποιον που θέλει πρώιμα μελίσσια, πολλές παραφυάδες, ενδυνάμωση - γρήγορη ανάπτυξη ακόμα και των μικρότερων μελισσιών, η τροφή αυτή είναι η ιδανική. Είδα τα αποτελέσματα και έβαλα σε όλα μου τα μελίσσια τη νέα τροφή vitamin plus, και η "επίδραση" στην ωοτοκία της βασίλισσας ήταν εντυπωσιακή. Δεν μπορεί να επιτύχει κάποιος τέτοια αποτελέσματα με τα απλά ζαχαροζύμαρα. Δοκιμάζοντας την τροφή VITAMIN PLUS η ανάπτυξη των μελισσιών ήταν κάτι πολύ περισσότερο απο καλή!

Στην αρχή νόμιζα ότι πήρα μια "απλή τροφή" με βιταμίνες. Ωστόσο μετά τη δοκιμή της είδα την ανάπτυξη και κατάλαβα ότι επρόκειτο για κάτι πολύ ανώτερο. Τα αμινοξέα όπως γνωρίζουμε συνθέτουν τις πρωτεΐνες. Όταν η τροφή περιέχει πληθώρα από αμινοξέα οι μέλισσες συνθέτουν και καταναλώνουν πρωτείνες οι οποίες σε συνδυασμό με τις βιταμίνες και τα μέταλλα ενισχύουν το αμυντικό σύστημα όπως επίσης και τους αδένες που παράγουν βασιλικό πολτό κερί κλπ. Συνεπώς το αποτέλεσμα είναι εκτεταμένος γόνος, διέγερση της βασίλισσας, και γρηγορότερο κτίσιμο κεριών.

Το ότι η τροφή τρελαίνει τα μελίσσια φανερώνεται από τις ίδιες τις μέλισσες οι οποίες εκτός των άλλων έχτισαν και το σακουλάκι. Πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ! Οι μέλισσες νιώθουν οτι το σακουλάκι αποτελεί πηγή δύναμης και προσπαθούν να προσεγγίσουν τις κηρήθρες τους όσο πιο κοντά γίνεται. Στις παρακάτω φωτογραφίες από συνάδελφο μελισσοκόμο βλέπουμε οτι δεν έχτισαν απλώς το σακουλάκι, αλλά έφτιαξαν κανονικές κηρήθρες.
Η μελισσοτροφή VITAMIN PLUS της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ είναι η μοναδική τροφή που διεγείρει τη γέννα της βασίλισσας με τόσο καλά αποτελέσματα, και οι μέλισσες χτίζουν με μανία

Δείτε πόσες κηρήθρες έχτισαν μέσα στο σακουλάκι. Τυχαίνει να έχω δοκιμάσει πολλές τροφές, αλλά αυτή η εικόνα είναι σπάνια
Εμένα δεν μου έφτασαν όλα τα αποτελέσματα που είδα από τα μελίσσια και έκανα κάποια δικά μου πειράματα. Το πρώτο ήταν να ξετυλίξω όλη την τροφή και να την βάλω ολόκληρη μέσα σε 10άρια μελίσσια. Είχα περιέργεια να δω αποτελέσματα όταν μπεί 1 κιλό τέτοιας τροφής με τη μια μέσα στο μελίσσι. Μετά απο 2 ημέρες που πήγα δεν υπήρχε ούτε γραμμάριο, και τα μελίσσια έκαναν ραγδαία αύξηση στον γόνο τους. Αλλά το αξιοσημείωτο ήταν ότι έφτιαξαν ασπρίσματα στις κηρήθρες, λες και δουλεύει ανθοφορία. Ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος, άρα ότι συνέβη ήταν λόγω της τροφής.

Επίσης στην συνέχεια δοκίμασα να λιώσω τη τροφή μέσα στο σιρόπι διέγερσης. Δηλαδή εκεί που έβαλα νερό ζάχαρη στα 10 κιλά σιροπιού πρόσθετα και ένα κιλό τέτοιας τροφής. Έβαλα απο ένα κιλό στο κάθε μελίσσι και είδα τους γόνους να αυξάνονται ραγδαία. Έτσι και αλλιώς το σιρόπι απο μόνο του το σιρόπι κάνει καλή δουλειά αλλά με αυτή τη τροφή πάει ακόμα παραπάνω. Πρόσφατα έμαθα οτι η συγκεκριμένη τροφή κυκλοφορεί και σε μορφή σιροπιού, και έχω σκοπό να τη δοκιμάσω να σας πω αποτελέσματα. Σκεφτείτε ένα κιλό έβαλα στα 10 λίτρα και είχε αποτέλεσμα, τι θα γίνει αν το σιρόπι έχει τόσα θρεπτικά συστατικά απο μόνο του; Φαντάζομαι θα γίνει έκρηξη απο ανάπτυξη!!
Για το ιμβερτοποιημένο σιρόπι ελπίζω σύντομα να έχω το προιόν στα χέρια μου για να σας δείξω πως δουλεύει στα μελίσσια και τα αποτελέσματα.

Κατάλληλη για ανάπτυξη μικρών μελισσιών - παραφυάδων. Κατακόρυφη αύξηση του γόνου & Διέγερση της γέννας της βασίλισσας

Διαβάστε και λίγα λόγια απο την ίδια την Εταιρία για τη τροφή:

Η Vitamin Plus είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τροφές. Είναι φτιαγμένη από λευκή κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαρότευτλο, φρουκτόζη, δεξτρόζη, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η μοναδική της σύσταση συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός υγειούς και δυνατού μελισσιού. Η συγκεκριμένη τροφή είναι κατάλληλη για το ξεκίνημα του χειμώνα καθώς και πριν και μετά από τις μεγάλες ανθοφορίες. Η Vitamin Plus χαρίζει στις μέλισσες εξαιρετική ενέργεια, λόγω των 16 βιταμινών και 11 αμινοξέων, κάτι που δίνει μεγάλη ώθηση στην αύξηση της γονιμοποίησης και στην παραγωγή βασιλικού πολτού. Είναι ιδανική τροφή για επαγγελματίες μελισσοκόμους

Όσον αφορά την τροφή μπορείτε να την παραγγείλετε με 0.94+φπα κατευθείαν απο το site της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:
http://www.melissokomiki.com/index

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!