Widget Recent Post No.

Κηρήθρες Μελισσοκομικής Αθηνών: Οι καλύτερες κηρήθρες στη καλύτερη ποιότητα!


Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι η πρώτη εταιρία σε πωλήσεις κεριού τα τελευταία χρόνια, και διαθέτει πιστοποίηση haccp kai iso που εξασφαλίζουν με σφραγίδα την καλύτερη ποιότητα! Οι καλύτερες κηρήθρες απο την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ!!
Οι κηρήθρες είναι η περιουσία του μελισσοκόμου, και όταν αυτές κτίζονται από ποιοτικά φύλλα κηρήθρας σαν της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ τότε τα μελίσσια πάνε σφαίρα στην ανάπτυξη! Η κηρήθρα είναι το σπίτι του μελισσιού, και απο αυτή εξαρτώνται τα πάντα, απο την υγεία, την ανάπτυξη μέχρι και την ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε. Μέσα στη κηρήθρα μεγαλώνουν γενναίες και γεναιές μελισσών, αποθηκεύεται το μέλι η γύρη ακόμη και το νερό. Αν και δεν μπορεί να το πιστέψει κάποιος, το κερί αναπνέει, και γι αυτό η κηρήθρα που θα βάλουμε στο μελίσσι πρέπει να είναι φτιαγμένη από 100% φυσικό κερί φτιαγμένο από τις μέλισσες.


Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ πρόκειται για μια εταιρία τεράστιας εμβέλειας, πρώτη σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια, η οποία δέχεται και αγοράζει μαύρες κηρήθρες από όλους τους μελισσοκόμους. Όπως έχω ενημερωθεί μάλιστα από την εταιρία, για κάθε μαύρη κηρήθρα που δίνουμε, αυτή επιστρέφει ένα πεντακάθαρο φύλλο κηρήθρας. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζει η εταιρία μεγάλες ποσότητες κεριού από 100 φυσικό κερί των Ελλήνων μελισσοκόμων.



Αφού δώσουμε τη μαύρη κηρήθρα, η εταιρία την επεξεργάζεται με ειδικά μηχανήματα απολυμαίνεται καθαρίζετε και συσκευάσετε βάση ISO και HACCP. Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει ειδικό εργαστήριο παρασκευής κηρηθρών πλήρως εξοπλισμένο με ISO-9001 HACCP- 22000.






Τα φύλλα κηρήθρας που φτιάχνει η μελισσοκομική αθηνών τα δοκιμάζω χρόνια στα μελίσσια μου και οι μέλισσες τα χτίζουν γρήγορα χωρίς προβλήματα. Ξέρετε όταν είναι φυσικό κερί οι μέλισσες το αναγνωρίζουν και το φτιάχνουν σε μηδέν χρόνο. Κατα την γνώμη μου οι κηρήθρες της μελισσοκομικής Αθηνών είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά, γι αυτό κάθε χρόνο τις προμηθεύομαι κατευθείαν από την εταιρία. Δυστυχώς όσα καταστήματα έχουμε εδώ στο Αγρίνιο εχω απογοητευτεί πλήρως από την ποιότητα που έχουν, και δυστυχώς δεν φτάνουν εδώ οι κηρήθρες της μελισσοκομικής αν δεν τις παραγγείλω μόνος μου από την ίδια την εταιρία!

Τέλος έχω να σας δώσω μια συμβουλή. Ποτέ μην "τσιγγουνεύεστε" τα χρήματα σε τέτοιου είδους προϊόντα. Δεν είναι σκοπός μόνο να χτίζουν οι μέλισσες αλλά να είναι και φυσικό ποιοτικό το κερί. γιατί στο μέλλον θα φάμε μέλι και θα πουλήσουμε από αυτό!  

Η μελισσοκόμική διαθέτει και λειτουργεί μεγάλο μελισσοκομικό eshop και στέλνει πολλές παραγγελίες πανελλαδικά. Σας παραθέτω τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να παραγγείλετε και εσείς τις κηρήθρες: 
Τηλ 2262059447


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια