Widget Recent Post No.

Έκαναν έλεγχο στο μελισσοκομείο του, και οι κυψέλες είχαν κρυμμένα ναρκωτικά....



Μέχρι και σε κυψέλες μελισσών είχαν κρύψει ακατέργαστη κάνναβη ένας 38χρονος και ένας 75χρονος, που συνελήφθησαν την Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Η Αστυνομία κατάφερε σημαντικό πλήγμα στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, προχωρώντας συνολικά στην κατάσχεση περισσότερων από 4,7 κιλών ακατέργαστης κάνναβης. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μετά από αγοραπωλησία ναρκωτικών σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας. Εκεί συνελήφθη και ένας 47χρονος, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει μικροποσότητα κάνναβης από τον 38χρονο.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 205 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα σε οικία του 38χρονου και του 75χρονου, σε περιοχή της Αττικής, αλλά και σε παρακείμενο αγρόκτημα που υπήρχαν κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας των δύο συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 125 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 4 κιλών και 538 γραμμαρίων.

Από τις κατασχεθείσες νάιλον συσκευασίες, οι 119 ήταν ισοβαρείς (περιείχαν από -12- γραμμάρια) και έτοιμες προς πώληση.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 300 νάιλον συσκευασίες κενές περιεχομένου και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια