Widget Recent Post No.

Ποιοτικές κυψέλες σε σούπερ τιμές: 3 Διαφορετικά είδη για εχθρούς και καταπολέμηση βαρρόα!!!


Πριν λίγες ημέρες έφτασαν οι κυψέλες από τον Αχιλλέα Μητσιάδη (Κυψέλες Shop) που μας έστειλε από τη Καρδίτσα, και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Μπορώ να πω με σιγουριά, ότι ακόμα και στις μέρες μας μπορούμε να βρούμε ανθρώπους, που ασχολούνται με μεράκι για τη δουλειά τους, κοιτώντας όλες αυτές τις λεπτομέρειες, η οποίες κάνουν τη διαφορά. Μόλις έφτασαν οι κυψέλες και τις έπιασα στα χέρια μου, είδα την εξαιρετική δουλειά που είχε προηγηθεί. Το ξύλο έλαμπε, και μου θύμισε τις παλιές κυψέλες που παίρναν οι μελισσοκόμοι! Στιβαρό και με μεγάλη αντοχή!


Η προετοιμασία για την επόμενη Άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει, και επιλέξαμε τις καλύτερες κυψέλες για να μπούν τα μελισσάκια μας. Μόλις τις παραγγείλαμε, αμέσως  έφτασαν στο μέρος μας, και κατευθείαν ξεκίνησε η διαδικασία βαφής τους! Δεν χρειάστηκαν ούτε στοκάρισμα, εφόσον ήταν ήδη έτοιμες απο την Κυψελοποιία του Αχιλλέα, και την άριστη δουλειά που είχε κάνει. 

Προμηθεύτηκα 3 είδη κυψελών. Η πρώτη είναι η κλασσική, με τον σταθερό πάτο, όμως το εντυπωσιακό είναι μια άλλη πρωτοπορία που σκέφτηκε η εταιρία. Τα ποδαράκια δεν είναι όπως τα κλασσικά ξύλινα, αλλά πλαστικά για να μην έρχεται σε επαφή με το έδαφος.





Η δεύτερη κυψέλη είναι ειδικά κατασκευασμένη για περιοχές που υπάρχει πολύ σφήκα - σερσέκια. Είναι η λεγόμενη "Κρητική κυψέλη" μιας και στην Κρήτη οι μελισσοκόμοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με αυτούς τους εχθρούς. Έχει ειδική μεταλλική είσοδο η οποία έχει μικρό μέγεθος και προσφέρει καλύ άμυνα στα μελίσσια. Φυσικά εκτός απο τις σφήκες κάνει δουλειά και στις αχερόντιες που ταλαιπορούν τα μελίσσια το φθινόπωρο. Δείτε...






Η τρίτη κυψέλη είναι με διαιρούμενο πάτο και μεταλλική σίτα κατάλληλη για θεραπείες κατά της βαρρόα και καλύτερη καταπολέμηση. Ο πάτος δεν είναι σαν αυτούς που έχουμε δει, αλλά πολύ πιο στιβαρός με αποσπόμενο κόντρα πλακέ στο κάτω μέρος, έτσι ώστε όταν κάνει κρύο να κλείνει και όταν κάνει ζέστη να βγαίνει...


Και οι 3 κατασκευές είναι απλά τέλειες! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν για την εξαιρετική και πολύ λεπτομερή δουλειά που έχει κάνει ο Αχιλλέας!

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες...

Κυψέλες Μητσιάδη - Κυψέλες Shop
Τηλέφωνα...
6984243221
2441080839
Δείτε τις κυψέλες στην ιστοσελίδα
Στο facebook...




Τηλέφωνα...
6984243221
2441080839

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Για πες τιμές.Πόσο κάνει η κινητή βάση το καπάκι κ το πάτωμα με 10 τελάρα..? με φπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!