Widget Recent Post No.

Νέο μελ/κό κατάστημα στη Καβάλα, με τις πιο χαμηλές τιμές! ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ


Νέο κατάστημα άνοιξε στη Καβάλα, και έρχεται να φέρει μεγάλες αλλαγές με τις σούπερ χαμηλές τιμές του σε όλα του τα προϊόντα και τον εξοπλισμό μελισσοκομίας. Σύμφωνα με τις πηγές που έχει η Ορεινή Μέλισσα, θα είναι ένα πολύ δυνατό κατάστημα, με εξαιρετικές τιμές, μεγάλο χώρο και μεγάλη ποικιλία σε μηχανήματα, τροφές κηρήθρες, και όλα όσα χρειάζεται ο μελισσοκόμος. Θα έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση, και ποιοτικά προϊόντα, με τη σφραγίδα της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στις πιο καλές τιμές. Το κατάστημα θα ονομάζεται ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ και θα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για ένα πολύ δυνατό κατάστημα, και τιμές που θα σπάνε ταμεία!
Το κατάστημα θα διαθέτει επίσης και μηχανή κηρηθρών Γερμανικής προέλευσης με βαθύ τύπωμα για να τυπώνουν οι μελισσοκόμοι μόνοι τους το δικό τους κερί, ενώ στο μέλλον θα δίνεται και η δυνατότητα οι μελισσοκόμοι να λιώνουν τις μαύρες κηρήθρες τους στην ειδική πρέσα για μαύρα κεριά που θα διαθέτει το κατάστημα.

Το κατάστημα βρίσκεται στο Ποντολίβαδο Καβάλας, πολύ κοντά στην κεραμωτή Άνοιξε και σας περιμένει. Για να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μπορείτε να πάρετε στο τηλέφωνο: 2511111997

Δείτε τιμές απο τα προϊόντα και στη συνέχεια φωτογραφίες... 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


Ζάχαρη κρυσταλλική απο ζαχαρότευτλο 0.62 λεπτά +φπα


Μελισσοτροφή Bee Food συσκευασία 1 κιλού 0.70 +φπα


Κυψέλη διπλή Μακεδονίας 32 +φπα


Πλαίσιο κυψέλης 0.45 +φπα


Συνδετήρας ρυθμιζόμενος με πριτσίνι 0.40 +φπα



Κηρήθρα χυτή 78 γραμμαρίων απο φυτικό κερί  0.45 +φπα





























Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Σε ποια περιοχη της καβαλας ειναι?Ιστοσελιδα υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ??? ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ??? ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε ερωτα με το ωμεγα. Οχι μια, οχι δυο αλλα τρεις φορες. Την ξεφτιλισες κανονικα την Μακεδονια ρε φιλε. Ομικρον Ο Μ Ι Κ Ρ Ο Ν! Με Ο οχι με Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ 15ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΣ ΞΑΝΘΗ.ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στάθης48 αν απευθυνεσαι σε μενα για το σχολιο που εκανα σχετικα με την Μακεδονια με ω, ειναι γιατι στο αρθρο δημοσιευτηκε ετσι. Ξερω πως γραφεται η Μακεδονια καθοτι Μακεδονας.
    Αλλα πρεπει να μπορει καποιος να διακρινει εαν το σχολιο ειναι γραμμενο με δοση ειρωνιας ή οχι, αν δεν μπορει καλυτερα να μην σχολιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!