Widget Recent Post No.

Βάψιμο Κυψέλης χωρίς αστάρι ή λινέλαιο: Νέα μέθοδος


Το βάψιμο των κυψελών είναι μία από τις εργασίες του χειμώνα που απασχολούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες μελισσοκόμους. Η παλιές τεχνικές, με τα πολλά στρώματα λινέλαιων και ασταριών έχουν δόσει τη θέση τους σε ειδικά χρώματα για βαφή κυψελών, όπως το Ειδικό Χρώμα Κυψελών EXCEL. Απαιτεί μόνο διαλυτικό νίτρου, και είναι έτοιμο για χρήση, όπου αρκούν 2 εφαρμογές για τέλειο αποτέλεσμα.
Βάψιμο Κυψέλης 6 πλαισίων με νέα μέθοδο Δείτε πώς μπορείτε να βάψετε τις κυψέλες σας με το Ειδικό Χρώμα Κυψελών EXCEL, χωρίς αστάρι ή λινέλαιο. Το χρώμα απλώνει ομοιόμορφα, έχει εξαιρετική καλυπτικότητα και με 2 χέρια η κυψέλη...




Περισσότερα για το χρώμα:
Ειδικό χρώμα κυψελών. Νέο προioν από την Excel

Αγορά απο το μελισσόπολις:
http://www.melissopolis.com/eidiko-xrwma-kypselwn.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΟ.
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνω.δε φτάνουν δυο χέρια και φουλ ανθυγιεινο με το διαλυτη νιτρου.ενα Σαββατοκύριακο έκανα να συνέλθω από τη ζαλουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄
    Ενα θα σας πω , στις γωνίες βάλτε τη ταινία δίχτυ που χρησιμοποιούν στις γυψοσανίδες και στοκάρετέτην με απλή ξυλόκολλα χωρίς πριονίδι και ύστερα πάρτε μονωτικό ταρατσών (ακρυλικό νερού) με 15 ευρώ τα 5 κιλά και περάστε ένα χέρι πολύ αραιωμένο με νερό για βάση και μετά αδιάλυτο δύο χέρια με ρολάκι και θα με θυμηθείτε ως προς την αντοχή, οι γωνίες απλά δεν θα σκάσουν ποτέ!!! και πάμφθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!