Widget Recent Post No.

Βανίλια Μελισσοκομικής Αθηνών: Ποιοτική μελισσοτροφή στη σωστή τιμή!



Μια πολύ ποιοτική μελισσοτροφή στη πιο σωστή τιμή από την Μελισσοκομική Αθηνών. Είναι δοκιμασμένη εδώ και αρκετά χρόνια και τα μελίσσια την καταναλώνουν πλήρως χωρίς να πηγαίνει ούτε ένα γραμμάριο χαμένο - δεν πετρώνει λόγω υψηλής ποιότητας και ιμβερτοποίησης. Είναι ότι πρέπει για το ξεχειμώνιασμα και την ανάπτυξη των μελισσιών από νωρίς την Άνοιξη.

Η τροφή είναι μαλακιά σε υφή αλλά πέρα από την ποιότητα έχει πολύ χαμηλή τιμή με μόλις 1.05 ευρώ το κιλό μαζί με το φπα. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο και φθηνότερο μπορεί να βρει κανείς στα μελισσοκομικά καταστήματα.  Πέρα όμως από την τιμή και την ποιότητα τα μελίσσια έχουν να μας πούν πολλά πράγματα. Δείτε γόνους που ρίχνουν όταν μπαίνει η τροφή μέσα και πως πέρνουν κατευθείαν ανάπτυξη...
Για να δείτε τη τροφή πατήστε εδώ
Επικοινωνήστε με την Μελισσοκομική Αθηνών στο:  2262059447














Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι φωτογραφιες με τους γονους και τις τροφες ειναι απο τα δικα σας μελισσια? γιατι στον παρακατω συνδεσμο βλεπουμε οτι σε αλλο site τα πλαισια εχουν τον ιδιο κωδικο με τα δικα σας..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!