Widget Recent Post No.

Πολλές χειμωνιάτικες απώλειες. Γεμίσαμε άδειες κυψέλες...



Άλλος ένας μελισσοκόμος είναι ο φίλος μας ο Νίκος, που μετά τον έντονο χιονιά έχασε πολλές κυψέλες. Τις συνέπειες του φετινού χειμώνα τις βλέπουμε στο μπαλκόνι του, όπου και κοίτονται όλες οι "νεκρές" και άδειες κυψέλες οι οποίες υπο διαφορετικές συνθήκες ίσως ήταν ζωντανές και παραγωγικές. Κρίμα για την Ελλάδα φέτος διότι η φύση θα δώσει πολύ μέλι και οι μελισσοκόμοι δεν θα έχουν μελίσσια να το συλλέξουν!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΑΣ ΚΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ ΚΑΚΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ) ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EFSINIDITOS KAI O MEGALOS EMPORAS POY TOYS 'POULAEI OTI 8ELEI'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!