Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Τι συμβαίνει με το μέλια του εμπορίου; Πως μπορούμε να καθυστερήσουμε τη κρυστάλλωση;




Άλλο ένα βίντεο από τον επαγγελματία μελισσοκόμο Μόσχο Ντιώνια. Αυτή τη φορά μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τα μέλια του εμπορίου, την διήθηση που υποβάλλονται με ειδικά φίλτρα και αφαιρούνται οι γυρεόκοκκοι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατος ο χημικός έλεγχος - το λεγόμενο test γυρεόκοκκων. Επίσης μας μιλά για τους λόγους κρυστάλλωσης και τον τρόπους που μπορούμε να το καθυστερήσουμε όταν συσκευάζουμε το μέλι. Ακούστε τον. Το βίντεο πρέπει να το δείτε όλο μέχρι και το τελευταίο λεπτό...

NYX   NYX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *