Widget Recent Post No.

Νέο μελισσοκομικό προιόν που θα επιφέρει πολλά κέρδη στους μελισσοκόμους. Πάρτε την ιδέα!



Πέραν από τα κλασσικά προϊόντα που προκύπτουν από την μελισσοκομία όπως το μέλι ανθέων, ο βασιλικός πολτός, η γύρη, το μέλι θυμαριού, το μέλι με ξηρούς καρπούς και η κηρήθρα, το τελευταίο καιρό έχει προκύψει ένα ακόμα προϊόν που αξίζει πραγματικά.

Στην ουσία πρόκειται για συνδυασμό μελιού (92%), γύρης (6%) και βασιλικού πολτού (2%), σε μια συσκευασία των 120 γρ. της οποίας η λιανική τιμή πώλησης είναι κοντά στα €4.

Ίσως γνωρίζεις για τις αντιγυραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες της γύρης αλλά και για την ενέργεια που σου δίνει το σπουδαίο αυτό προϊόν. Αντίστοιχα σημαντικές αν όχι και σημαντικότερες είναι επίσης οι ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού. Τυχαίο που οι μέλισσες ζούνε μόνο 30 μέρες ενώ οι βασίλισσες πάνε μέχρι και 5 χρόνια, με το μόνο που τις διαφοροποιεί να είναι η διατροφή και το μέγεθος του κελιού  - οι βασίλισσες τρώνε αποκλειστικά βασιλικό πολτό.

Με το νέο αυτό εύγεστο προϊόν μπορείς λοιπόν να απολαμβάνεις και τα δύο αυτά συστατικά, είτε απλώς τρώγοντάς το με το κουταλάκι είτε αλείβοντας λίγο σε μια φέτα ψωμί.

Είναι ένα κυπριακό προϊόν που κυκλοφορεί ευρέως στο εξωτερικό, με ομάδες αθλητών να το εντάσσουν στην καθημερινότητά τους ως συμπλήρωμα διατροφής και το οποίο πλέον κυκλοφορεί και από μια κυπριακή εταιρεία.

Ποιοι είμαστε:
Ο Μιχάλης Φιλίππου και ο Κώστας Χειμώνας απο το 1983 ασχολούνται επαγγελματικά με την παραγωγή και διάθεση γνήσιων μελισσοκομικών προϊόντων σε ολόκληρη την Κύπρο. Με τη σκληρή τους δουλειά και την αγάπη τους για τις μέλισσες κατάφεραν να δημιουργήσουν την εταιρεία «Μ.Φ.( Όρος Μαχαιρά)ΛΤΔ» που είναι σήμερα μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες μελιού στην Κύπρο.

Οι οικογένειες Φιλίππου και Χειμώνα με μοναδική σκέψη τον άνθρωπο και την υγεία του προσπάθησαν τα τελευταία 30 χρόνια να προσφέρουν ό, τι καλύτερο στους καταναλωτές, δίνοντας προτεραιότητα στη ποιότητα των προϊόντων, στη δημιουργία καλών σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας και στην προστασία του κυπριακού μελιού. Η εταιρεία μας αριθμεί σήμερα 2000 μελίσσια τα οποία μεταφέρονται κατά τη θερινή περίοδο σε όλη την ελεύθερη Κύπρο καλύπτοντας έτσι όλα τα είδη ανθοφορίας του νησιού μας (π.χ. θυμάρι, πορτοκαλιά, αγριολούλουδο κλπ). Επίσης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή γνήσιου κυπριακού βασιλικού πολτού και γύρης.




Εγκαταστάσεις:
Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει καινούργιες και σύγχρονες μονάδες μελισσιών οι οποίες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας τόσο των μελισσών όσο και των προϊόντων που παράγονται από αυτές.

Τα «Μελισσοκομεία Όρος Μαχαιρά» έχουν ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια επεξεργασίας και συσκευασίας μελιού, βασιλικού πολτού και γύρης, ώστε να φτάνουν σε εσάς διατηρώντας όλες τις θρεπτικές τους αξίες αναλλοίωτες.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. καλημερα ο βασιλικοσ πολτοσ ειναι πιο ελαφροσ απο το μελι ανεβενει στο βαζο και με μια κουταλια περνεισ ολο το πολτο του βαζου Επισησ εχει ηδη καταστραφη λογο θερμοκρασιασ Αρα το προιον ειναι απατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!