Widget Recent Post No.

Σούπερ γιορτινή προσφορά για κυψέλες μόνο με 29 ευρώ!!!



Μεγάλη προσφορά σε όλους τους μελισσοκόμους για αγορά κυψελών απο 10 έως 20 Ιανουαρίου απο την Κυψελοποιία Μητσιάδη! Κυψέλες SHOP
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!! Η κυψέλη προσφέρεται πλανισμένη, στοκαρισμένη και τριμμένη, έτοιμη για βάψιμο. 29€ συν ΦΠΑ. Περιλαμβάνει γονοφωλιά, 20 ξύλινα πλαίσια, καπάκι, πορτάκι, πόδια. Διπλή Κομπλέ!



Τηλέφωνα...
2441024872 η 6932389191

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Χίλια συγγνώμη για την ανάρτηση που κάνω , αλλά είμαι παθών . Πρίν από 19 χρόνια μου έχουν κατασκευάσει 200 κυψέλες από έλατο σουηδία Α ποιότητας και τις έχω ακόμη. Μου κόστισε η μία κυψέλη ακατέργαστο ξύλο , όσο κοστίζε μια καινούρια , για φανταστείτε . Με την πάροδο του μελισσοκομικού μου χρόνου ,για να αυξήσω το κοπάδι , όπως και το έκανα , αγόραζα από γιάννενα και από ανήλιο ,100 100, σας πληροφορώ πως , κυψέλες 3 και 4 χρόνως είναι σάπιες σάπιες σάπιες. Τις έχω μαζέψει στο εργαστήριό μου για να τις μπαλώσω . Από την μια μπαλώνω και από την άλλη ξεμπαλώνουν , έχω πάθει πλάκα . Τι να πω και τι να κάνω. Το ξύλο από το οποίο είναι κατασκευασμένες δεν κάνει ούτε για φωτιά .Αν θέλετε σας στέλνω και δωτογραφίες να τις δείτε . Μεγάλη προσοχή, όχι στις τιμές αλλά στο ξύλο . Και πάλι χίλια συγγνώμη , αλλά έχω γύρω στις 200 κυψέλες να μπαλώσω και έχω έρθει σε απόγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστα να πανε φιλαρακι... ολοι για σφιαλιαρες ειναι μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω φιλί μου από τα Γιάνεννα πιρα και πριν 3 χρόνια και σάπισαν όλες και ούτε για το τζάκι δεν κάνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω φιλί μου από τα Γιάνεννα πιρα και πριν 3 χρόνια και σάπισαν όλες και ούτε για το τζάκι δεν κάνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα. Πήρα και γω κυψελες από τα γιάνενα από το ανηλιο και είναι στετη μούφα . Τα ντακούνια μετα από 2 χρονια είναι σαπια , οι πάτοι το ιδιο και όπου να δεις όλο τρυπες από σαπίλα .Πολύ σαπίλα. Για πέταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!