Widget Recent Post No.

Τροφές μελισσιών στις χαμηλότερες τιμές! Η μεγαλύτερη ποικιλία σε ζαχαροζύμαρα...



Η εταιρία που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τροφές στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στο μελισσοκόμο να αγοράσει έτοιμες τροφές, με μια γκάμα απο προϊόντα όπως Βανίλιες, Ζυμωτές τροφές και ζαχαροζύμαρα με πρόσθετες βιταμίνες, θυμόλη η σκόρδο. Οι τροφές είναι δοκιμασμένες και νομίζω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά!


Οι βιταμίνες μέσα στην τροφή μπορώ να πω κάνουν θαύματα! Και για το ξεχειμώνιασμα (καλοθρεμμένες μέλισσες, με σωστά λιπίδια στο σώμα τους) αλλά και για την διέγερση της βασίλισσας την Άνοιξη! Ενώ η θυμόλη και το σκόρδο καταπολεμούν αποδεδειγμένα νοζεμίαση, ασκοσφαίρωση, άλλες ασθένειες και τη βαρρόα.

Δείτε τα προϊόντα και τις περιγραφές τους όπως δίνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΉΣ ΑΘΗΝΩΝ:






0,77 €

Bee Food Μελισσοκομικής Αθηνών. Για Χειμωνιάτικη Τροφοδοσία και σε Κάθε Περίπτωση που Λείπει το Μέλι από την Κυψέλη. Συσκευάζεται σε Σακουλάκι του 1 Κιλού και Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών, (με 20 Σακουλάκια του 1 Κιλού)




 0,94 €

Vitamin Plus Bee Food. Χημική Σύσταση : Ζάχαρη Άχνη, Φρουκτόζη, Μαλτόζη & Άλλα Ανώτερα Ζάκχαρα. Βιταμίνες Μέταλλα και Αμινοξέα!




1,10 €


Melostar Μελισσοκομικής Αθηνών. Περιέχει Μέλι, Ιδανική Τροφή για Χειμερινή Τροφοδοσία. Συσκευάζεται σε Σακκουλάκι του 1 Κιλού και Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών, ( με 20 Σακκουλάκια του 1 Κιλού )




0,85 €

Βανίλια Τροφή Μελισσοκομικής Αθηνών. Ιμβερτοποιημένη Ζάχαρη. Συσκευάζεται σε Σακκουλάκι τών 2 Κιλών και Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών (10 Τεμ των 2 Κιλών).






0,85 €

Ζυμωτή Τροφή Μελισσοκομικής Αθηνών. Την Παρασκευάζουμε με Άχνη Ζάχαρη 75% και Δεξτρόζη-Ισογλυκόζη 25%. Δε θερμαίνεται σε κανένα στάδιο της παρασκευής.
Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών (10 Τεμ. των 2 κιλών)
Η Αναγραφόμενη Τιμή Αφορά Ποσότητα Ενός Κιλού




0,89 €


Ζυμωτή Τροφή με Θυμόλη . Την Παρασκευάζουμε με Άχνη Ζάχαρη 75% και Δεξτρόζη-Ισογλυκόζη 25% και Θυμόλη. Δε θερμαίνεται σε κανένα στάδιο της παρασκευής.
Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών (10 Τεμ. των 2 κιλών)
Η Αναγραφόμενη Τιμή Αφορά Ποσότητα Ενός Κιλού



 0,89 €


Ζυμωτή Τροφή με Σκόρδο 2 Κιλών Μελισσοκομικής Αθηνών
Την Παρασκευάζουμε με Άχνη Ζάχαρη 75% και Δεξτρόζη-Ισογλυκόζη 25% και Σκορδο. Δε θερμαίνεται σε κανένα στάδιο της παρασκευής.
Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών (10 Τεμ. των 2 κιλών)
Η Αναγραφόμενη Τιμή Αφορά Ποσότητα Ενός Κιλού








2,03 €

Pollen Food (Γυρεόπιτα) Μελισσοκομικής Αθηνών. Συσκευάζεται σε Σακκουλάκι του 1 Κιλού και Διατίθεται και σε Συσκευασία 20 Κιλών, ( με 20 Σακκουλάκια του 1 Κιλού )

Μία ειδική τροφή που θα βοηθήσει το δυνάμωμα του μελισσιού και την πρώιμη ανάπτυξή του, παρέχοντάς του τις κατάλληλες πρωτεΐνες και διεγείροντάς το ώστε να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες δραστηριότητες. Ενδείκνυται για την εκμετάλευση της πρώιμης ανοιξιάτικης ανθοφορίας ή μελιτοφορίας (πεύκο). Επιπλέον, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για τη μακρά παραμονή των μελισσιών σας στο πεύκο, χωρίς να αδυνατίζουν τα μελίσσια, με ταυτόχρονη αύξηση παραγωγής μελιού. Δώστε το στις μέλισσες σας για να εχουν γόνο όποτε εσείς επιθυμείτε. Η Bee Pollen λόγω της φυσικής γύρης, διεγείρει επίσης τα μελίσσια στην έκκριση βασιλικού πολτού, την εκτροφή γόνου και βοηθάει στο κτίσιμο κηρηθρών.

  • Διαθέτουμε τη Μεγαλύτερη Ποικιλία σε Τροφές Μελισσών. Όλες οι τροφές είναι Δικής μας Παραγωγής και Παρασκευάζονται από Απλά Ζάχαρα, Μέλι ή Άχνη Ζάχαρη.
  • Καταναλώνονται Ολοκληρωτικά από το Μελίσσι.
  • Όλες οι Τροφές, εκτός της Βανίλιας, Διατίθενται έτοιμες με Προσθήκη Σκόρδου ή Χωρίς. 
  • Διαθέτουμε Επίσης Πρώτες Ύλες για Τροφές: Ζάχαρη Κρυσταλλική, Ισογλυκόζη, Σόγια, Δεξτρόζη.

Έχετε τη Δυνατότητα να Φτιάξετε τη Δική σας Τροφή - όπως την Θέλετε και με Δικές σας Πρώτες ΄Υλες ή ένα Μέρος από αυτές - Παρουσία σας. Η εταιρία διαθέτει όλο της τον εξοπλισμό και τα σύγχρονα μηχανήματα που χρειάζονται με δυνατότητα παρακσευής 1000kg/ωρα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είδα σε προηγούμενη ανάρτηση σας για την vitamin plus και λόγω του ότι στην Ρόδο φέτος μας θέρισε η νοζεμιαση την συνδίασα με το σιρόπι θυμόλης(οριακά στους καιρούς για σιρόπι)έλιωσα κα 1κιλό μεσα (το ζηλεψα😉)την Κυριακή θα μάθω τα πρώτα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!