Widget Recent Post No.

Μια πραγματική επανάσταση έρχεται στη βασιλοτροφία...


Μια πραγματική επανάσταση έρχεται στη βασιλοτροφία, με ένα πρωτοποριακό σύστημα που δημιουργήθηκε στις μελισσοκομικές εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με πρωτοπόρο την Δρ. Φανή Χατζήνα. Πρόκειται για μια επαναστατική "πατέντα" μιας και μπορεί ο μελισσοκόμος να έχει ελεγχόμενη βασιλοτροφία. Δηλαδή με απλά λόγια μπορούμε να διαλέξουμε εμείς τους κηφήνες που θα ζευγαρώνουν τα μελίσσια μας, να έχουμε την φυλή της αρέσκειας μας, δίχως μίξεις και μπασταρδέματα απο τα γύρω μελισσοκομεία.

Η πατέντα αυτή ονομάστηκε το ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα δείτε το βίντεο.... Αφήγηση απο την ερευνήτρια Δρ Φανή Χατζήνα με όλες τις λεπτομέρειες....

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. πηγα και το ειδα το σεπτεβρη εινα πραγματη καταπληκτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο έργο ποιό θα είναι ????? Μήπως το τραίνο της μεγάλης φυγής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PANAGIOTIS για ποιό λόγο οι κυψέλες με τις βασίλισσες μπαίνουν στο container και απλά δε τις αφήνουν έξω κλειστές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο αυτό το σενάριο το κατέθεσε ο Γιάννης Ζαχαρίου στο σεμινάριο του Καλοκαιριού στο Καρλόβασι της Σάμου μπροστά σε 150 συναδέλφους, με εκπαιδευτή τον κ Εμμανουήλ και τούφυγε ο τσαμπουκάς όταν άκουσε ότι το εφαρμόζει εδώ και κάποια χρονάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!