Widget Recent Post No.

Σοβαρή ανακοίνωση για τις δηλώσεις διαχείμασης μελισσιών...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς Μελισσοκομικούς Συλλόγους και Κέντρα Μελισσοκομίας
Συνάδελφοι
Μετά από πρόσφατη επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού και τη διαβεβαίωση που μου έδωσε ο Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής & Κτηνιατρικής  κ. Θ. Αλεξανδρόπουλος ότι δίνεται παράταση για τις δηλώσεις διαχείμασης, παρακαλώ  να ενημερώσετε τα μέλη σας να συμπληρώσουν τις δηλώσεις από τώρα έως και το Γενάρη, δηλώνοντας τα μελίσσια που έχουν περασμένα στο μελισσοκομικό τους βιβλιάριο.
Αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος για να ολοκληρωθεί η καταγραφή των μελισσιών διαχείμασης, η εμμονή του Τμήματος Μελισσοκομίας να ολοκληρωθεί η διαδικασία με δηλώσεις από όλους τους μελισσοκόμους, μας οδηγεί στο να στηρίξουμε την προσπάθεια με όποιο δυνατό τρόπο.  Παραμένει σαφώς ο κίνδυνος να μη δηλωθούν όλα τα μελίσσια της χώρας και εναπόκειται και σε μας πλέον να τον αποτρέψουμε, γι’ αυτό ας κάνουμε όλοι  το καλύτερο δυνατό.

Για τα υπόλοιπα θέματα που βάζαμε στην τελευταία επιστολή μας στον υπουργό,  έχουμε τη διαβεβαίωση ότι έχουν δρομολογηθεί θετικές εξελίξεις.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Βασίλης Ντούρας
Πρόεδρος ΟΜΣΕ


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αυτή η προτροπή για δήλωση των μελισσιών μόνο θετικές εξελίξεις δεν μπορεί να έχει. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο πως το άσπρο γίνεται μαύρο τα τελευταία χρόνια.
    Είδωμεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πιο λόγο δεν είναι θετικό να δηλώνουμε τα μελίσσια που διαχειμάζουν?
    μπάς και γράφει και εσένα το βιβλιάριο σου 150 μελίσσια και δεν έχεις ούτε 20?
    εξήγησε μου γιατί δεν καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί θα Βάλουν φόρο από το πρώτο σμήνος μέχρι το τελευταίο για όλους τους ερασιτέχνες.Τι καλό μπορώ να περιμένω για να δηλώσω τα μελίσσια μου:Μας έχει βοηθήσει πολύ το κράτος σε όλα τα άλλα και είπε να μας βοηθήσει και στα μελίσσια. ΆΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Παντα πισο απο το "τυρι" υπαρχει "φακα".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 9:25 τι διαφορά υπάρχει από αυτό που γράφει το βιβλιάριο με αυτό της δήλωσης διαχείμανσης. Αυτό που δήλωσα ποιος κρατικός θα το εξακριβώσει και πόσα μελίσσια θα χαθούν κατά την διάρκεια του χειμώνα. Και επιτέλους πρέπει να καταλάβεις ότι για ότι δηλώνεις αυτόματα είσαι και υπόλογος. Είναι άλλη μια πρόχειρη λύση για επιβολή κάποιου τέλους δεν θέλω να λέω φόρος όπως σου εξηγεί και ο lonewolf. Και εξάλλου όλοι έχουν τους ενδιασμούς τους και εκ των πραγμάτων φοβούνται την ακριβή δήλωση. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά θυμήσου και την τροπολογία για τα σπίτια 《αν το Δηλώσεις μπορείς να το σώσεις》τι πλήρωσαν όλοι για τα σπίτια που δήλωσαν και όσοι δεν είχαν χρήματα τι σπίτια χάθηκαν. Και όσοι είναι επαγγελματίες είναι σε τρεις φορείς δηλωμένα (Νομαρχία -ΟΠΕΚΕΠΕ-ΕΛΓΑ) τα μελίσσια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!