Widget Recent Post No.

Αργοπορημένοι χειρισμοί ξεχειμωνίασματος και λάθοι που κόστισαν πολλά μελίσσια BINTEO



Ο μελισσοκόμος Νίκος έχασε ήδη απο τις αρχές του χειμώνα αρκετά μελίσσια. Τα λάθη του και οι αργοπορημένοι χειρισμοί, δεν μπόρεσαν να σώσουν όσα μελίσσια ήταν μικρά και αδύναμα...

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Φιλε με ολο το σεβασμο τα μελισσια σου ειναι 1 με 2 πλαισια[κ πολλα λεω] κ μου αφηνεις μεσα 7 τελαρα? κ να ηθελαν να βγαλουν χειμωνα με τετοιους χειρισμους τα καταδικασες...κ ανοιχτο πατο αν ειδα καλα? το τερματισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Νικο απο αυτα που ειδα θα σου ελεγα πως θελουν κι αλλο μαζεμα. Γνωμη μου ειναι πως πρεπει να βγαλεις κι αλλα πλαισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπανω απο τα μισα οπως το παει την ανοιξη δεν θα εχει ουτε ενα μελισσι

      Διαγραφή
  3. ο διατρητος πατος σε μαρανε,απαραδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρίν βιαστειτε να κρίνετε καποιοι εξυπνάκηδες, επειδη εχω παρακολουθησει πολλα βιντεο του κ.Νικου. Δεν τον ξέρω καν. Αλλα πρεπει να του δωθούν συγχαρητήρια για το μεράκι του, την ορεξη και την αγαπη γοα τη μέλισσοκομία. Επισης συγχαρητήρια που μοιράζεται μαζι μας εμπειρίες είτε κακες είτε καλές. Το συγχαίρω παραπάνω διότι τολμά να δείξει και τις κακές στιγμές στη μελισσοκομία. Αλλοι βαζουν βιντεάκια να καμαρώνουν απ τα δυνατότερα μελίσσια για να το παίξουν ιστορία. Λοιπον σεβομαι πολυ την ειλικρίνεια του κ. Νίκου. Άλλωστε πριν να κατακρίνετε μας λεει πως το μελισσοκομείο αυτο είναι απο τα αδυναμα-αρρωστα μελισσια, είναι το αναρωτήριο του δηλαδη. Μπραβο κ.Νίκο. Σαν συνάδερφος η γνωμη μου είναι πως ανοιγεις πολυ τς τροφές και πετρώνουν. Επίσης το ΤΑΚΤΙΚ με το τρόπο που το βαζεις δεν εχεις αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 9:00 αλλά άλλαξε και τροφές αυτές δεν της περνούν τα μελισσια βάλε βανίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα θελα να ημουν μελισσα στα χερια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η τροφη δεν ειναι πολυ σκληρη σαν πετρα ακουστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τύπος ειναι πολύ καλός στις πατέντες και στα μαστοριλίκια. Και στα μελίσσια πιστεύω ότι θα πάει καλά γιατί είναι μερακλής, αλλά χρειάζεται ταχύρρυθμα φροντιστήρια επιγόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΟΥΡΝΟΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τα λάθη του θα βελτιωθεί και θα γίνει καλύτερος!! Συνέχισε φίλε Νίκο .. ετσι ήμουνα εγω και όλοι όσοι είναι εδω! Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πέρα από όλα αυτά κύριε Νίκο (να χαίρεσαι και το όνομα σου!)σε περίπτωση που τα μελίσσια σας ήταν παραπάνω από ένα πλαίσιο αλλά ήταν τρία τέσσερα και πέντε και ξαφνικά άδειασαν όλες ελπίζω να κάνατε θεραπεία με θυμόλη αλλιώς βάλε κάνα ζαχαροζύμαρο με θυμόλη γιατί για σιρόπι τώρα είναι αργά η κάνα έτοιμο ,φέτος εμείς από Ρόδο κλάψαμε πολλές με τέτοιες εικόνες και προσπαθούμε να σώσουμε ότι μπορούμε, για τα υπόλοιπα....ε θέλει υπομονή επιμονή αλλά απαραιτήτως διάβασμα από μία κουταλιά κάθε πρωί μεσημέρι βράδυ και ένα κόσκινο για τις ερωτήσεις αν ντρέπεσαι να τις κάνεις! καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανω στα λαθη μας μαθενουμε να γινομαστε καλυτερη..οσο για τα μελισσια του κ Νικου ισως να ειχαν πλυθισμους κ γ αυτο ειχε τοσα πλαισια μεσα.αλλα στην πορεια να αλλαξαν τα πραγματα.Φετος τα μελισσια αλλαζουν απο την μια μερα στην αλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!