Widget Recent Post No.

Σούπερ Διαγωνισμός: 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν τα ΝΕΑ βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν!



Νέος Διαγωνισμός! Νέα δώρα! Νέα βιβλία για όλους τους μελισσοκόμους! Οι Εκδόσεις Σταμούλη σε συνεργασία με την Ορεινή Μέλισσα διοργανώνουν ένα super διαγωνισμό και χαρίζουν 3 μελισσοκομικά βιβλία σε 3 τυχερούς! Οι συμμετοχές ξεκινάνε σήμερα και τελειώνουν την άλλη εβδομάδα 30/12 τη Παρασκευή. Τα βιβλία μόλις κυκλοφόρησαν και έχουν τιτλο "ΚΗΡΟΤΕΧΝΙΕΣ:
ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ, ΚΕΡΙΑ, ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ". Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους - επαγγελματίες μελισσοκόμους όσο και όλο το κόσμο που θέλει να φτιάχνει μόνος προϊόντα για το σπίτι!
Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ...
Νέο βιβλίο για τους μελισσοκόμους: Φτιάχνω Κηραλοιφές, Κεριά, Σαπούνια με φυσικό κερί μέλισσας! Από τις εκδόσεις Σταμούλη!
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δε χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία σας, αρκεί να πατήσετε like στο facebook, μια απλή κοινοποίηση, και τέλος μια διεύθυνση email, στην οποία και θα σας ανακοινώσουμε την επόμενη εβδομάδα αν κερδίσατε! Ο διαγωνισμός είναι εύκολος, και οι νικητές θα βγούν πολύ σύντομα. Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τις εκδόσεις Σταμούλη για την γεναιόδωρη προσφορά τους στο κόσμο! Ακολουθήστε τα βήματα και μπείτε στο διαγωνισμό...

1ο ΒΗΜΑ - Like στη σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη

2ο ΒΗΜΑ - Like στη σελίδα της Ορεινής Μέλισσας 

3ο ΒΗΜΑ - Μια απλή κοινοποίηση της δημοσίευσης
Κοινοποίηση διαγωνισμού στο Facebook
4ο ΒΗΜΑ - Στείλτε το email σας για να ολοκληρώσετε τη συμμετοχή σας!
email


Ορεινή Μέλισσα

Μόλις ολοκληρώσατε τη συμμετοχή σας. Έχει έρθει αυτόματα ένα email στη διεύθυνση που μας στείλατε. Πατήστε τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο μήνυμα που μόλις ήρθε για να επαληθεύσετε την συμμετοχή σας! Αν δεν σας έχει έρθει κανένα email, δοκιμάστε ξανά!

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Όποιος δεν έχει facebook για like τι γίνεται; Του δίνεται αποκλεισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε το τελευταίο βήμα και στείλε το email σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία.¨Όσοι δεν έχουν λογαριασμό facebook,αποκλείονται από τον διαγωνισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 9.20 στη περιπτωση που δεν υπάρχει λογαριασμός facebook, μπορείς να κάνεις μόνο το 4ο Βήμα κατ εξαίρεση, προκειμένου να μην αποκλειστείς απο το διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα χρονια πολλα ,κατι γινετε με το mail και βγαζει προβλημα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!