Widget Recent Post No.

Εικόνες πραγματικής λύπης: Πάρτε μια γεύση απο την καταστροφή που έπαθαν τα μελίσσια στη Κρήτη...



Μιλώντας με το συνάδελφο μελισσοκόμο Νίκο από την Ιεράπετρα, μου μίλησε για τη τεράστια καταστροφή όπου χάθηκαν πάνω από 400 κυψέλες. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίεςε, τα απομεινάρια σου ραγίζουν την καρδιά. Μετά το πέρας της μεγάλης φωτιάς, άρχισαν οι μελισσοκόμοι να μετράνε πτώματα....






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεν ειναι η πρωτη φορα που καιγεται το Σελακανο κ οπως παμε δε θα ειναι κ η τελευταια!
    Καθε χρονο περιξ κ μεσα στο δασος ξεφυτρωνουν διαφορων λογης κτισματα, εννοείται παρανομα κ οπως παει το πραγμα η οικοπεδοποιηση του δασους ειναι θεμα χρονου! Κρατος ως γνωστον δεν υπαρχει να επιληφθει, εκτος κ αν εισαι κανενας κακομοιρης που εβαλε περγκολα στον ημιπαιθριο του, το χειροτερο ομως ειναι οτι οι συλλογικοι μας φορεις "κοιμουνται υπνον βαθυ" κ εμεις τα μελη τους ακομα βαθυτερον!!!
    Ειναι ντροπη μας κ μιλω για τους Κρητικους μελισσοκομους να μην εχουμε αναλαβει καμια δραση τοσα χρονια για την προστασια αυτου του δασους, το οποιο θρεφει τις οικογενειες μας!
    Και ετσι για την ιστορια να πουμε οτι ειναι θεμα χρονου η Κρητικη Μελισσοκομια θα αποτελεσει παρελθον με μια παγκοσμια πρωτια ομως, να εχει Π.Ο.Π Πευκοθυμαρισιο μελι, αλλα να μην εχει πευκοδασος!!!

    Υ.Γ Δεν βαριεστε ομως συναδελφοι μη χαλατε τη ζαχαρενια σας...μεχρι να καει ολοσχερως το Σελακανο, θα εχει κυκλφορησει αναλογη εσανς οποτε θα ταιζουμε σιροπακι με αρωμα πευκου!!! Ολα καλα λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!