Widget Recent Post No.

Καύση λίπους και αύξηση μυικής μάζας ταυτόχρονα καταναλώνοντας αυτά τα δύο υπέρ-προϊόντα...



Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα σφιχτό κορμί, με κοιλιακούς, δυνατά μπράτσα, χωρίς περιττό λίπος με αυξημένη μυική μάζα. Για να το πετύχουμε αυτό, φυσικά χρειάζεται πολύς κόπος, γυμναστική με ασκήσεις καθημερινά, αλλά το κυριότερο - που αμελούν και οι περισσότεροι είναι η διατροφή! Στηριζόμενοι στα "σύγχρονα" χημικά, που προσπαθούν να πλασσάρουν οι εταιρίες, μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που έχει ο οργανισμός, για την καύση λίπους και τη δημιουργία νέων ιστών δηλαδή μυικής μάζας! Το μυστικό όμως δεν κρύβεται στα χημικά αλλά σε δύο φυσικά προϊόντα που δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι έχουν τόσο ισχυρές ιδιότητες!

Σήμερα είναι άλλη μια μέρα που θα υποκλιθούμε στη μέλισσα, και στα υπέρ-προϊόντα προϊόντα που παράγει εδώ και χιλιάδες χρόνια και καταναλώνει ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων. Ας κάνουμε αρχικά μια εμβάθυνση για να δούμε το μυστικό που συμβαίνει μέσα στη κοινωνία της μέλισσας...

Οι μέλισσες όπως γνωρίζουμε καταναλώνουν μέλι. (ένας οργανισμός που τρέφεται μόνο με γλυκά). Ο γόνος όμως, δηλαδή τα μωρά της κυψέλης δεν ταΐζονται μόνο με μέλι. Οι παραμάνες μέλισσες δηλαδή αυτές που ταΐζουν τα μωρά, φτιάχνουν μια κρέμα, η οποία αποτελείτε από μέλι γύρη βασιλικό πολτό και νερό! Αυτή η κρέμα αποτελεί ένα υπερπλήρες γεύμα ανάπτυξης.  Και αν κάποιος κάνει εργαστηριακή ανάλυση, θα διαπιστώσει ότι περιέχει τα πάντα! Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα! Όλες τις βιταμίνες, όλα τα μέταλλα, όλα τα αμινοξέα, όλα τα ιχνοστοιχεία, και φυσικά ορμόνες ανάπτυξης...

Το μέλι είναι υδατάνθρακες δηλαδή σάκχαρα απλουστευμένα από τις ίδιες τις μέλισσες (γλυκόζη, φρουκτόζη, μαλτόζη, σουκρόζη και άλλα)  δηλαδή άμεση καθαρή ενέργεια, ότι πρέπει για την δίαιτα και τη γυμναστική, για περισσότερη αντοχή! Το μέλι δεν έχει ουδεμία σχέση με τη ζάχαρη της οποίας είναι "νεκρή" και περνά ανεξέλεγκτα στο αίμα δημιουργώντας προβλήματα.

Το άλλο σημαντικότατο προιόν είναι η γύρη, η οποία αποτελεί την πρωτεινή βάση για τα νεαρά μελισσόπουλα, όπως επίσης και ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα, με συστατικά σπάνια, δυσεύρετα κατευθείαν από τους στήμονες εκατομμυρίων φυτών της ελληνικής πανίδας. Η γύρη προσφέρει μυική ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα λόγω της πολύ χαμηλής θερμιδικής της αξίας - 18 θερμίδες ανά κουταλιά της σούπας προσφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

Ο ιδανικός συνδιασμός λοιπόν για καύση λίπους και αύξηση μυικής ανάπτυξης όπως υποστηρίζει η Ορεινή Μέλισσα, είναι να προσθέσουμε στη διατροφή μας το μέλι και την γύρη. Μπορούμε να συνδιάσουμε τα δύο αυτά υπερτρόφιμα, φτιάχνοντας ένα ενεργειακό ποτό, στο οποίο μπορούμε να ρίξουμε 1 κουταλιά της σούπας γύρη και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, μαζί με νερό και να ανακατέψουμε. Αν ακολουθούμε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, μπορούμε πριν την προπόνηση να καταναλώσουμε αυτό το τρόφιμο, και το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν άμεσο. Εγώ προσωπικά καταναλώνω 4 κουταλιές της σούπας γύρη και μια κουταλιά μέλι, όμως όποιος θέλει να πάρει τόσο μεγάλη "δόση" πρέπει να ξεκινήσει με μικρές ποσότητες τις πρώτες εβδομάδες.

Η γύρη και το μέλι σε αντίθεση με τα διατροφικά συμπληρώματα, ρυθμίζουν και διορθώνουν τον ανθρώπινο μεταβολισμό και τον τρόπο που καταναλώνει την ενέργεια, την αποθήκευση λίπους κλπ. Το μέλι έχει μεν αρκετές θερμίδες, όμως ο οργανισμός εφόσον το συνδιάσουμε με γυμναστική τις καίει γρήγορα. Όσον αφορά τη γύρη, οι λίγες θερμίδες σε συνδιασμό με τα άπειρα θρεπτικά συστατικά κάνουν ένα πραγματικό θαύμα στον οργανισμό. Αυτά η Ορεινή Μέλισσα τα διασταύρωσε και από διάφορες επιστημονικές μελέτες, που εδώ και χρόνια προσπαθούν να αναδείξουν τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν αυτά τα προιόντα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Για να καταλάβετε τη διαφορά με το κρέας θα σας πω ένα παράδειγμα. Τρώτε ένα στήθος κοτόπουλο, το οποίος για να διασπαστεί από τον οργανισμό χρειάζεται ώρες! Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα παράγονται τοξίνες και το φαγητό υποβάλλεται σε μια "μερική" αλλοίωση. Όλα  μένουν στο έντερο, γι αυτό λέμε ότι το κρέας αυξάνει τις πιθανότητες να πάθουμε καρκίνο. Αντιθέτως αν φάμε λίγη γύρη η μέλι, ο οργανισμός το απορροφά κατευθείαν. Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι σχεδιασμένος άλλωστε να τρώει περισσότερο φυτικές τροφές και λιγότερο κρέας.

Αν θέλουμε λοιπόν να αδυνατήσουμε και να αυξήσουμε την μυική μας μάζα, περιληπτικά χρειάζόμαστε τα εξής. Πρώτο να κάνουμε συχνα γυμναστική με εντατικές ασκήσεις, τρέξιμο για καύση πολλών θερμίδων, και το κυριότερο μια καλή διατροφή φτωχή σε λίπος και θερμίδες, και πλούσια σε πρωτείνες, βιταμίνες! Χρησιμοποιήστε τη γύρη, και θα δείτε ότι κάνει πραγματικά θαύματα. Μπορείτε να την προμηθευτείτε απο τοπικούς παραγωγούς, ακόμη και απο τη λαική. Αποφεύγετε την αγορά από σούπερ μάρκετ....

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανέβασε κ μια φωτο με τους κοιλιακούς να δούμε.αλλιώς παπατζα πουλάς κι εσύ!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την προπόνηση δηλαδη 1 κουταλια μελι και μια γυρη μαζι με νερο ετσι;
    Σίγουρα ε😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο οτι διαβασα η Γυρη εχει πολυ προτεινη και υδατανθρακες.Αρα θα μπορουσε να ειναι ενα φισικο συμπληρομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!