Widget Recent Post No.

Πόσο μέλι βγάζει μια τρίπατη κυψέλη: Δείτε αυτό τον τρύγο που έγινε προχθές και θα πάθετε σοκ!!!


Μόλις δείτε αυτό το τρύγο θα πάθετε σόκ!!!
Τέτοιους τρύγους τους βλέπουμε εμείς και μας θυμίζουν τα παλιά καλά χρόνια! Μιλάμε τα παιδιά πήγαν απίστευτα καλά και οι κυψέλες πήραν πολύ μέλι γρήγορα! Όπως θα δείτε και παρακάτω πήγαν πολύ δυνατά μελίσσια, τα οποία φυσικά τους έβαλαν και βασιλικό διάφραγμα, το οποιο χρησιμοποιείτε κατά την ανθοφορία και αυξάνει την παραγωγή! Δείτε το βίντεο το οποίο θα σας αρέσει πραγματικά και θα το ζηλέψετε. Αναρτήθηκε στις 27/6/2016 στην Αγία Πελαγία - Ηράκλειο Κρήτης!

Δημοσίευση σχολίου

43 Σχόλια

  1. Me tosi xirasia fetos sti kriti to 8imari kontedi ba xera8i kala pigan omos brabo sta pedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ton trofodoti na fantasto ton exei gia mesokapako e? etsi vgazo kai egw 30 telara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά έλεος τι μας περνάτε και δημοσιεύετε αυτά τα μηνύματα...τουλάχιστον βγάλτε τους τροφοδότες για τα προσχήματα......μόνο μέλι δεν είναι αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν με αυτό το πληθυσμό πήρες μέλι άστα να πάνε ψεύτικο κατά τα άλλα δεν έχει βρέξει και δεν δουλεύει
    Ο τροφοδοτις μεγαλύτερος από το μελισση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν με τέτοιο πληθυσμό πήρες μέλι άστα να πάνε ψεύτικο κατά τα άλλα δεν έχει βρέξει και δεν δουλεύει
    Ο τροφοδοτις μεγαλύτερος από το μελισση τουλάχιστον βγαλτον και μετά βίντεοσκοπισε ΞΕΦΤΊΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν με τέτοιο πληθυσμό πήρες μέλι άστα να πάνε ψεύτικο κατά τα άλλα δεν έχει βρέξει και δεν δουλεύει
    Ο τροφοδοτις μεγαλύτερος από το μελισση τουλάχιστον βγαλτον και μετά βίντεοσκοπισε ΞΕΦΤΊΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εαν με αυτό το πληθυσμό πήρες μέλι άστα να πάνε ψεύτικο κατά τα άλλα δεν έχει βρέξει και δεν δουλεύει
    Ο τροφοδοτις μεγαλύτερος από το μελισση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο Ζαχαρόμελο και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λεβεντες μου.....καλα κανετε ..αλλα δεν φταιτε εσεις .οι μαλακες που το πληρωνουν και 15-18 ευρω φταινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ . ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μελισσι αυτο οπως φενεται εχει 12-13 πλαισια πλυθησμο.Οποτε ειναι ξεκαθαρο οτι για τις αναγκες του βιντεο προστεθηκαν τα πατωματα με τα μελια και μαλιστα με λαθος διαταξη.Ειναι δυνατον στη μεση του πατωματος το ενα πλαισιο να ειναι εντελως σφραγισμενο και το διπλα καθολου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ακριβώς θαυμάζεται σε αυτό το βίντεο?καμια φορά αναρωτιέμαι για την μελισσοκομία και για μερικά άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα δεν υπαρχει λιγο φιλοτιμο.
    Ντροπη.
    Τελικα αγνοι μελισσοκομοι ειναι αυτοι που το κανουν για χομπυ.
    Μετα μας φταιει η Νερκελ, ο Τσιπρας και ο κακος μας ο καιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το βίντεο δε δεείχνει την ποιότητα του μελισσοκόμου (αφού τέτοιοι υπάρχουν) αλλά την ποιότητα του παρόντος blog το οποίο μας παρουσιάζει το όλο θέμα σαν επίτευγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λιγο προσοχη μονο στη διαφημιση των μελισσοτροφων κατα τον τρυγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαφήμιση για τα ποιοτικά προϊόντα της Κρήτης!! Μόνο μαύρο βγάζετε καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραίο το σόου σου μεγάλε. Ασφράγιστα μέλια παίρνείς? Πλαίσια που ξεκολάνε με το παραμικρό? Τελικά πήρες 5 κιλά απο αυτό μελίσσι? Γιατί είδα άδεια πλαίσια που βγαίνανε πολύ εύκολα.
    Α!!! Είσαι και πολύ γρήγορος. Πόσα θες μεροκάματο να έρθεις σε μένα που μου έχει βγεί η πίστη να τρυγάω 4κιλα πλαίσια???

    υ.γ. Για άλλη μια φορά μπράβο στην ποιότητα και την κρίση του blog που μας δείχνει πράγματα προς μίμηση. Βλέπετε για να μαθαίνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ.ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΕΣ[ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ].ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΩΣ 5 ΚΙΛΑ ΜΕΛΙ.ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. [Ε.Μ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μονο μελισσοκομια δεν ειναι αυτο το βιντεο. παραδειγμα προς αποφυγη, ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε. τροφοδοτης στην ανθοφορια (καποιοι θα πουνε βαζει νερο...). αλλα ο τρυγος ειναι ολα τα λεφτα. τα πλαισια ξεκολλημενα και χαλαρα, λες και τα εβαλες εκει σκοπιμα(λεμε τωρα)
    ουτε κολλημενα μεταξυ τους, ουτε στην κυψελη, ουτε τιποτα.με μια κινηση και τσουπ βγηκαν!!!μαγικο..!!!!!
    πιο πολυ μ'αρεσει που μετρανε και τα πλαισια με επευφημιες μολις τα βγαζουν.
    ετσι, να μαθαινουν οι νεοι απο τους παλιους(οχι ολους ευτυχως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο !Μπραβο!Μας ξεφτυλιζετε χωριατες!Τα βαλατε και στις αλυκες για να ξερουμε και ποιοι ειναι οι θεατρινοι...Διαφημιζετε και το βαρακλα να ξερουμε να μην ξαναψωνισουμε..
    Απροπολιαστα τα βγαλατε τα πλαισια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια πριν τραβηξετε βιντεο να βγαζετε τουs τροφοδοτεs γιατι βλεπουν και καταναλωτεσ και μαs περνει ολουs η μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποναει που δεν βγαζετε ουτε ενα κιλο ,ετσι ειναι αυτα οταν καποιος ζηλευει γραφει οτι μαλακια του κατεβει .Οποτε θελετε ελατε να ξεμελισουμε μαζι να μου πειτε εαν ειναι αληθεια η ψεμα . ΕΑΝ ξερεις απο μελισσοκομια βγαζεις και μελακι , 40 χρονια ασχολουμαστε με τις μελισσες και θα μας την πουν καποιοι μελισσοκομοι που εμαθαν απο το ιντερνετ????? .Τσουζει λιγο αλλα θα περασει..... Παραδιδονται μαθηματα .....τι να μας πουν τα πορτοκαλομελα και τα ελατα . Ελλαδα ειναι μονο ΚΡΗΤΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑΙΖΕΤΕ???? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχουν δικιο που σας κραζουν. Εγω 6 χρονια μονο ασχολουμαι με τα μελισσια σαν χομπυ. 5 μελισσια εχω μονο, αλλα αν και πολυ <> δεν μπορω να μην τα παρω με αυτα που δειχνετε! Δεν εχω κανει ποτε 3οροφη κυψελη αλλα οι και 5 δικες μου οι διοροφες εχουν το τριπλασιο μελι μεσα.ασε τον πλυθησμο.Δεν ειμαστε μαλακες. το παιζουμε λογο ανωτεροτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΜ αυτο μες τους τροφοδοτες ιουλιο μηνα? εγω βγαζω 40 κιλα το χρονο για μενα και δεν με νοιαζει τι κανετε. ο αλλος ομως ζει τα παιδια του απο το μελι και εσεις το δυσφημειτε.Πρεπει ο διαχειρηστης να προσεχει περισσοτερο τι ανεβαζει γιατι ειναι κριμα να χαλαει τη φημη του απο ενα βιντεο.ΕΙναι πολυ αξιολογο και επιμορφοτικο blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οχι ρε φιλε !! απο τελη μαρτη και μετα δεν ταιζουμε! αν θελω να φαω συροπι τρωω μπακλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. νικο πε το αθλημα τηs μελισσοκομιαs το εξασκουμε περισσοτερα χρονια απο εσενα και βλεπουμε τι παιζει σου εγραψα και παρα πιο πανω 1 18 οσο για το ελατο θα το ηθελεs πολυ αλλα δεν το φτανειs ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΒΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και οσο για τους μελισσοκομους του ιντερνετ, ειμαστε και στο χωραφι ειμαστε και στο ιντερνετ! δεν καταλαβα? εσυ που εισαι? δεν εισαι και στο ιντερνετ?? και εγω απο νησι ειμαι. στο αλλο ακρο, Κερκυρα. Και εδω ΕΛΛΑΔΑ ειναι!!!Και επιδη κανω παρεα με κρητηκους, Οι Κρητηκοι που ξερω εγω δεν λενε μαλακιες! Αντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειναι σε ξυλινη κυψελη γιαυτο κανει πολλα μελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτά είναι μέλια . Την μελισσοκομία στην ΕΛΛΑΔΑ θα την σώσουν αυτοί οι τρείς και ο άλλος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ από τον ΕΒΡΟ. Από την μια αυτοί οι τρείς πρέπει να πάνε να μάθουν μελισσοκομία και να μάθουν να ταίζουν και από την άλλη ο ΚΥΡΙΟΣ από τον έβρο που μας βάζει κάθε λίγο και λιγάκι τα βιντεάκια του πρέπει να ΚΟΨΕΙ την ΠΡΩΙΝΗ. Τι να πεις ,τα σύνορα της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι με την βουλγαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ντροπιάζεται τους Κρητικούς και όλους τους σωστούς μελισσοκόμους. Αίσχος, Τραβάτε να κλέψετε κανα κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θερμα συγχαρητηρια!!! Τη στιγμη που το Κρητικο μελι παει να γινει Π.Ο.Π οι αγαπητοι συναδελφοι με 40 χρονια εμπειρια στη μελισσοκομια κανουν την μεγαλυτερη δυσφήμηση για το Κρητικο μελι!
    Ειδικα φετος στην Αγια Πελαγια που οι φιλοι διαφημιζουν τα "τρελα" μελια, οχι μονο δεν εδωσε το θυμαρι αλλα ουτε καν ανοιξε! Οι ελιες εχουν κανει στη συγκεκριμενη περιοχη σχινοκαρπια απο την ξηρασια!!!
    Και επειδη Νικο Πε εδω κατω ολοι γνωριζομαστε καλως ή κακως, φροντισε οταν ταιζεις με το βυτιο, τουλαχιστον να το κουβαλας με κλειστο φορτηγο κ οχι με το αγροτικο!!!

    Υγ1. Απο μενα αυριο θα φας μια καταγγελια στον Μελισσοκομικο Συλλογο Ηρακλειου, ετσι για την τιμη των οπλων, αν και ξερω πως θα "σου κλ@σο@νε τ' @@@@@@"
    Υγ2. Οσοι τυχον ζηλεψατε κατα λαθος τον Νικο Πε, ενημερωτικα σας λεω πως ειτε λιανικη ειτε χοντρικη πουλαει σε τιμες "ξεφτιλας" οτι δηλ ειναι κ το μελι του, χρονια τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. elate na fate prota kai meta miliste epeidi eseis den bgazete katholoy meli den prepei na bgazoume oute meis kai poios saas eipe oti to poulame 15 kai 18 eyro????????prota na fate kai meta peite moy ana eijnai kalo h kako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ντροπή σας καμαρωνετε κιόλας απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νίκο Πε . Εκατομμύρια χρόνια η μέλισσα παίρνει το μέλι από τα φύτα είτε από άνθη είτε από μελιτώματα. Τώρα εάν εσύ θέλεις να λές μέλι αυτό το σιρόπι που τρύγησες δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. Εδώ στην Κρήτη ξεράθηκαν ακόμα και οι αχιμάδες από την ανομβρία και εσύ μας λες ότι επειδή είσαι 40 χρόνια μελισσοκόμος πήρες μέλι; Θα ήθελα όμως να έδινες ένα βάζο στο ιδιοκτήτη του blog που σε θαυμάζει να το πάει για ανάλυση και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα και εάν είναι μέλι αυτό το πράγμα που πήρες εγώ θα έρθω να σου δουλέψω τσάμπα δύο χρόνια για με μάθεις πως η ζάχαρη γίνετε μέλι.

    Υ.Γ Μπορεί να μην ασχολούμαστε όσα χρόνια ασχολήσε εσύ με τη μελισσα αλλά δεν ήμαστε και ηλίθιοι

    Λασιθώτης Μελισσοκομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με το ζόρι να βγάλεις μέλι ρε φίλε σε μια χρονιά που δεν έδωσε το θυμάρι στη Κρήτη λόγω ξηρασίας. Τράβα κάνε ανάλυση του μελιου σου πρώτα και μετά μίλα για γεύση. Μήπως βράζεις και τα ξερά θυμάρια στο σιρόπι για έξτρα γεύση; Κάτι τύποι σαν κι εσένα που κάνετε τρελές νοθείες χαλάνε τη μελισσοκομία στην Ελλαδίτσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 40 χρόνια μελισσοκόμος φίλε και δεν έμαθες άλλο τρόπο να πέρνεις μέλι εκτός απ το να ταίζεις. Γύρνα στα σχολεία πάλι, δεν τα μαθες καλά. Κρίμα που το βίντεό σου συνέπεσε και με την είδηση για το πευκοθύμαρο Κρήτης. Αλλά δεν φταις εσύ, φταίνε οι συντοπίτες σου που δεν σε καταγγέλουν. Η όλοι το ίδιο κάνουν με σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ωραίο μέλι! ΘΥΜΑΡΊΣΙΟ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε, εσύ και οι υπόλοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. έτσι και ξαναπετάξεις σακουλάκι απο τη συσκευασία κάτω...θα σε στείλω για μπανάκι ψαρομούρα μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε κότες ρε μην σας πω ολοι εσείς που πουλάτε μαγκιά ανώνυμα ,πρόβλημα μας αν το μέλι είναι ζάχαρη η όχι ,να κιαν σας αρέσει το βίντεο να και αν δεν σας αρέσει . Και στην τελική όταν θα σας το χαρίζουν μην το πάρετε. Ε ρέε τι κάνει η ζήλια 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε μαστορα, καταρχην απο τα σφραγισματα σου φαινεται το σιροπομελο. Τι νομιζεις, το μπλογκ το βλεπουν μονο ερασιτεχνες? Οχι μονο ταιζες, υπερταιζες απο τελη Φλεβαρη. Μετα ενωσες μελισσια και μεινανε τα σιροπομελα, μετα συνεχισες να ταιζεις λογω ξηρασιας για να μη τα παρεις κασονια και μετα εβαλες και ζαχαροζυμαρο . Ποσο χαρουλης εισαι που εβγαλες αυτο το βιντεο στη κοινη θεα.. Ποσο χαρουλης!!!!!! Θυμαρας ειμαι, οποιος πηρε πανω απο κιλο φετος ειναι πρωταθλητης. εσυ που πηρες 30 κιλα εισαι ο Τζακ Νορις !!!!! χοχοχοχοχοχοχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!