Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΙΑ: Απολεπισμός επανάσταση, χωρίς πάγκο και μηχανήματα



Αναγνώστης μας αποκαλύπτει την χρησιμότητα της συγκεκριμένης πατέντας στην απολέπιση της κηρήθρας με τρόπο επαναστατικό. Όχι μόνο απολεπίζει τις κηρήθρες με επιτυχία και ταχύτητα άλλα γίνεται και εντελώς ανέξοδα - οικονομικά! Πρόκειται για τον απολεπισμό με πιστόλι θερμού αέρα Δείτε το βίντεο και διαβάστε το σχόλιο παρακάτω!






Είχα δει το βιντεάκι από άλλο (ξένο) ιστότοπο και αφού είχα μπιστόλι θερμού αέρα είπα να το δοκιμάσω. Αφού πρώτα έβαλα και λίγη από τη δικιά μου σφραγίδα.  Και εξηγούμαι: Πήρα ένα φύλο πολύ λεπτή λαμαρίνα που υπήρχε ως ρετάλι στην αποθήκη μου και το έφτιαξα κατά κάποιο τρόπο πλατύ στόμιο για να πιάνει όλο το πλαίσιο με ένα πέρασμα.

Αν θέλετε με πιστεύετε... Σε χρόνο DT ξεσφράγιζα τα πλαίσια και τα έριχνα στον μελιτοεξαγωγέα. Ούτε σκάφες ούτε μαχαίρια ατμούς χτενάκια κλπ κλπ.Το μελάκι μου που βγήκε (πέρυσι) είναι θαυμάσιο χωρίς να έχει κάτι εμφανές ούτε και σε γεύση. . . . Τώρα τι να πω για τους πωλητές μονάδων ξελεπίσματος που θα μου επιτεθούν ; ; ; Τίποτα .....
NYX   NYX

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκανα και γω αυτη τη τεχνικη και οταν τελιωσα το τρυγο ο μελιτοεξαγωγεας εκανε 2 χιλιοστα παχος απο το κερι.

Ανώνυμος είπε...

Στους πόσους βαθμούς είπαμε καταστρέφονται οι θρεπτικές αξίες του μελιού? Να σου πω εγώ, στους 55 και πάνω. Στους πόσους λιώνει το κερί? Στους 62 και πάνω...

Χαχαχα, πάει το μέλι, το κατέστρεψες καμία θρεπτική αξία, μόνο γεύση... Άσε που τόση ώρα που το κρατάς το πιστολάκι εκεί όχι 62 αλλά 82 βαθμούς έχει πιάσει το μέλι...

Ανώνυμος είπε...

Με το ίδιο σκεπτικό βρε τσοπάνη καταστρέφεται το μέλι και από το μαχαίρι απολεπισμού με ατμό που δουλεύει στους 120 βαθμούς.Και μη μιλήσω για τα ηλεκτρικά που είναι στους 200 και 250.Ανοίγετε το στόμα σας και λέτε μπαρούφες.Μάθατε και τις θρεπτικές αξίες του μελιού...

γιαννιτσα είπε...

και εγω νομηζω οτι η τιχων ζημια ειναι μηδαμινι.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *