Widget Recent Post No.

Έχτισαν και τα καπάκια στον Έβρο: Ο ηλίανθος έκανε και φέτος το θαύμα του!!!



Ο επαγγελματίας μελισσοκόμος και βασιλοτρόφος Στέργιος Στεργάτος μας δείχνει φωτογραφίες απο τα μελίσσια του στον Έβρο μετά τον Ηλίανθο. Όπως μας ενημέρωσε και βλέπετε και στις φωτογραφίες ήταν άλλη μια πλούσια χρονια. Τα μελίσσια όχι μόνο έβαλαν μέλια αλλά μπλόκαραν κιόλας με αποτέλεσμα να μην έχουν που να γεννήσουν οι βασίλισσες. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του στο facebook και θαυμάστε...















Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Το μελι ηλιανθου ειναι για τα σκυλια γευστικα... Ισως για παραφυαδες να αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιο το κολπο. Αφηνεις μονό το μελισι, χτιζει παντου, και μετα εισαι ο θεος της μελισοκομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:30 οταν θα φτασεις να βγαζεις εσυ 10-12 τονους μελι απο ηλιανθο δοστω στα σκυλια.Εμεις το πουλαμε μεσω συνεταιρισμου με 4,20 το κιλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασικός Ελληνάρας ο 11:30.. Μετά που να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Αντί να είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί ο καθένας πετάει ότι του κατέβει. Αν έβγαζες και εσύ μέλι ηλίανθου αμφιβάλλω να τα έλεγες αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο έλληναρας ο 11:30.να δεις που θα ψηφίζει και χρυσή αυγή.δωστε του ενα κονσερβοκούτι να κάνει την δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη δεν ειμαστε ενωμενοι γιατι το μελι ηλιανθου ειναι μαπα γευστικα? Απο την στιγμη που φευγει ολο στον συνεταιρισμο, αυτο τα λεει ολα. Αλλος θελει να βγαζει τονους-μελι ηλιανθου και να το δινει μαζικα στον εμπορο. Αλλος προτιμαει να βγαζει λιγοτερη ποσοτητα μελιου και να το δινει στο χωριο του σε καλυτερη τιμη. Και αλλος το δινει στο εξωτερικο. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αλλα οτι το μελι ηλιανθου ειναι χαλια γευστικα αυτο δεν αλλαζει. α ξεχασα υπαρχει και καποιος που αναγκαστικα πηγε στον ηλιανθο γιατι η χρονια ηταν χαλια και στο τελος λεει ελα μωρε δεν βαριεσε μελι να ειναι και οτι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο 4,20 ρε παιδια, 3,60 εχει ο ηλιος και 4,20 το πευκο. Μη γρδφετέ οτιναναι. Παρτε συν. Νικητης ή Θασου και μαθετε τιμες. Αυτες ηταν οι περσινες, θα πεσουν κιαλλο φετος λογω μαρινοπουλου. Το πευκο θα παει 3,80, ηδη εδω η μελιντα το κατεβασε, το ιδιο και ο πιτας. Σε οποιους δεν αρεσει, υπαρχει και το λιανοπουλι. Ελευθερη αγορα ειμαστε. Το μελι ηλιου ειναι εξαιρετηκο, απλα παγωνει γρηγορα. Χαλκιδικιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακριβως ετσι ειναι 10:00 μελι να ειναι και οτι να ναι.Θα ηθελες πολυ να κανεις και εσυ 40.000 τζιρο το χρονο με το μελι που θα πουλησεις στο χωριο σε 5-10 γνωστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγω σου λεω οτι κανεις τον ιδιο και περισσοτερο τζιρο και δινεις λιγοτερα κιλα μελι με καλυτερη ποιοτητα απο αυτη του ηλιου. Με την προϋποθεση να εισαι ο μονος μελισσοκομος στο χωριο και να γινεται και λαικη που μαζευει κοσμο απο ολα τα χωρια της περιοχης. Τι να κανουμε καποιοι σταθηκαν τυχεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας τα εχετε πριξει με τον μοσχο λες και δεν υπαρχουν αλλοι επαγγελματιες και ξαφνικα εγινε δασκαλος και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ξερανε τι επαγγελματιες μελισσοκομους εχει η χαλκιδικη και η θασος δεν θα τον θεωρουσαν δασκαλο επειδη εχει 200 μελισσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!