Widget Recent Post No.

Νέα πόρτα για τους μελισσοκόμους: Μεγάλη Γαλλική εταιρία ζητά για αγορά Ελληνικό Μέλι...



Μεγάλη εταιρία στην Γαλλία ζητά να αγοράσει μέλι από Έλληνες Μελισσοκόμους...
Καλημέρα σε όλους!
Σας ενημερώνουμε για μια πρόσκληση που λάβαμε από μια μεγάλη γαλλική εταιρεία και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
Να είστε καλά

από το γραφείο της ΟΜΣΕ

Ελληνικό μέλι από τοπικούς παραγωγούς για την Γαλλία
H εταιρεία E.LECLERC είναι μια γαλλική συνεταιριστική εταιρεία, αλυσίδα υπεραγορών και βασικός παράγοντας της διανομής   αγαθών μεγάλης κλίμακας,   που μπορεί να πουλά σε φθηνότερη τιμή, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.

Η E.LECLERC είναι η πρώτη εταιρεία διανομής  στη Γαλλία με κύκλο εργασιών άνω των 47 δισεκατομμυρίων ευρώ.  Απασχολεί  περισσότερους από 105.000 εργαζομένους  σε 585 καταστήματα στη Γαλλία και σε 119 καταστήματα στο εξωτερικό.


Το υποκατάστημα της E.LECLERC στη Σεντ (Saintes) στη νοτιοδυτική Γαλλία είναι ίσως το πιο δυναμικό, καθώς η πόλη αποτελεί μια στρατηγική θέση, ένα  σημαντικό σταυροδρόμι στις μεταφορές και σιδηροδρομικό κόμβο. Σήμερα, απασχολεί 266 εργαζόμενους  σε ένα χώρο  πώλησης 5.700m2, τον οποίο επισκέπτονται περίπου 130 000 πελάτες το μήνα.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα είχε και την ιδέα για ένα πολύ ξεχωριστό πρότζεκτ σχετικά με το μέλι:  να συγκεντρώσει όλες τις διαφορετικές ποικιλίες μελιού από όλον  τον κόσμο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου. Στο κατάστημα θα διαμορφωθεί ένας εντελώς νέος , ειδικός χώρος που θα φιλοξενήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (αόριστο)  περίπου 250 διαφορετικά μέλια.

 Ο στόχος είναι να γίνει γνωστό το μέλι του κόσμου μέσω των τοπικών μελισσοκόμων. Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ταυτότητά τους στο προϊόν τους (καμία μετατροπή στη Γαλλία), στη συσκευασία και την ετικέτα τους. Η μόνη προσαρμογή θα είναι μια μετάφραση της ετικέτας στα γαλλικά, προκειμένου να τηρούνται  οι κανόνες πληροφόρησης  για τον πελάτη.

Η εταιρεία αναζητά όπως είναι αυτονόητο ποιοτικά μέλια σύμφωνα με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται και μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Σεσίλ Αρνές, υπεύθυνη του πρότζεκτ, στα γαλλικά ή στα αγγλικά:

Cécile Arnès
Project manager- "Honey Project"
Cecile.arnes@gmail.com
+336 26 27 01 96

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!