Widget Recent Post No.

Φωτιά-εφιάλτης πέρασε μέσα από τα μελίσσια: Οι εικόνες που δείχνει ο μελισσοκόμος σοκάρουν...




Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησαν οι μελισσοκόμοι του Νησιού στα Ψαρά, με μια πυρκαγιά η οποία κατέκαψε τους καλύτερους θυμαρότοπους του Νησιού, και οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τον έλεγχο της φωτιάς μιλάνε για 500 στρέμματα ολικά κατεστραμμένης γής. Η ζημιά για τους μελισσοκόμους είναι τεράστια, εφόσον η μόνη πηγή εσόδων για τους μελισσοκόμους είναι το θυμαρίσιο μέλι. Παρακάτω θα διαβάσουμε την μαρτυρία του μελισσοκόμου Καραγιώργη για την τρομακρική εμπειρία που έζησε αυτός και τα μελίσσια του απο τη χθεσινή φωτιά...

Χθες ηταν μια εφιαλτικη νύχτα καθως η φωτιά που ξεκίνησε απο την περιοχή Παλιομυλος εφτασε μεχρι το Μελισσοκήπι μας και πέρασε από μέσα του. Προς στιγμήν πίστεψα πως όλα θα χαθούν. Ομως με την αυτοθυσια μερικών φίλων των Νικο Μπουρεκα, Θοδωρή Καραγιώργη, Ανδρέα Κουτσοδοντη, Νικο Δημητρέλη αλλα και των Κωσταντη Καζα και Θοδωρή Παπαμιχαλη που συνέβαλαν με το πυροσβεστικό οχημα του Δήμου παρότι αποδείχθηκε εξαιρετικά λιγο για το μέτωπο της φωτιας καταφέραμε να σώσουμε τα κορίτσια και να έχουμε μονο μερικές υλικες ζημιές! Και εγω και τα κορίτσια μου σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!























Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αδερφέ ευτυχώς να λέΣ αλλά πρέπει να είσαι μπούκα από κλαρίνο... Τ.Ν.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη.. Στην έρημη Γή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!