Widget Recent Post No.

Έφτασαν οι βασίλισσες από τον Στέργιο: Φύγαμε κατευθείαν για τα μελίσσια...


Κόπηκαν νέες καλοκαιρινές παραφυάδες, με έτοιμες βασίλισσες από τον Βασιλοτρόφο Στέργιο Στεργάτο!
Οι βασίλισσες που παράγγειλα από τον πολύ γνωστό βασιλοτρόφο Στέργιο Στεργάτο ήρθαν μέσα σε μια ημέρα από την αποστολή! Μόλις έλαβα το δέμα άνοιξα με ανυπομονησία έτσι ώστε να δώ τις βασιλοπούλες που μου έστειλε. Όλες ζωηρές, με πολύ παχουλή κοιλιά και καλοθρεμμένες. Για να διασφαλίσω την ασφάλεια τους και την αποδοχή από τα μελίσσια, έδωσα αμέσως μετά το άνοιγμα λίγο νεράκι, μια σταγονίτσα με το δάχτυλο, προκειμένου να δροσιστούν από το μακρινό ταξίδι που έκαναν από τον Έβρο. Τρομερή εντύπωση μου έχει κάνει ότι πάντα όλες τις φορές που πήρα από τον φίλο μου τον Στέργιο Βασίλισσες, όλες τις φορές έφτασαν μέσα σε μια ημέρα, μπαμ στην ώρα τους!

Σπάνια στις μέρες μας συναντάμε τόσο καλούς και υπεύθυνους επαγγελματίες, και δεν είναι μόνο η γρήγορη αποστολή, η τέλεια συσκευασία, αλλά η δουλειά που κάνει αυτός ο άνθρωπος με τις βασίλισσες, και γαζώνουν πραγματικά τα πλαίσια! Όλες τις φορές που πήρα βασίλισσες από τον Στέργιο, οι βασίλισσες έγιναν πραγματικά διαμάντια στο μελισσοκομείο μου. Πρόσφατα μάλιστα ένας νέος μελισσοκόμος με ρωτούσε πως κατάφερα και απέκτησα τέτοιες βασίλισσες, που γεννάνε τόσο καλά, και δεν μπόρεσα να μην αποκαλύψω ότι ο Στέργιος κρύβεται πίσω απο αυτό!

Ο Στέργιος πάντα σημαδεύει τις βασίλισσες που στέλνει, και επειδή στα δικά μου μελίσσια δεν έχω σημαδεμένες βασίλισσες, οι βασίλισσες του Στέργιου αξιολογούνται δίχως να χάνονται για χρόνια. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα επιθεωρώντας μια κυψέλη εντόπισα μια 3 χρονών βασίλισσα, η οποία κρατά δυναμικά έως και σήμερα. Και αυτό σημαίνει καλή βασιλοτροφία, καλή ανατροφή με πολύ βασιλικό πολτό, καλό αίμα και μια πολύχρονη δουλειά απο επαγγελματία βασιλοτρόφο!

Αν έχω να πω κάτι εξίσου σημαντικό για τον Στέργιο είναι η τηλεφωνική υποστήρηξη για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, και πρίν καν του θέσετε μια ερώτηση αυτός είναι έτοιμος να την απαντήσει. Όσες φορές έχουμε μιλήσει, μου έχει δώσει πολύτιμες συμβουλές, και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, δηλαδή να υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να σας κάνει να καταλάβετε όλα τα βήματα αναλυτικα για να γίνει σωστά η αποδοχή της μάνας απο το μελίσσι σίγουρη!

Μπορώ να πω οτι ο Στέργιος είναι ένας απο τους καλύτερους βασιλοτρόφους στην Ελλάδα, και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και δεκάδες μελισσοκόμοι που συνομιλώ καθημερινά και έχουν αγοράσει επίσης απο τον Στέργιο. Και τη φήμη δεν την έχει κερδίσει άδικα, γιατι η καλή δουλειά πάντα ανταμοίβεται!

Δείτε ένα μικρό δείγμα απο τις καινούργιες παραφυάδες, και μερικούς γόνους που κάνουν πραγματικά θράυση! Ντόπιες Μάνες Χαλκιδιικής που σπανίζουν στις μέρες μας, μόνο by Στέργιος Στεργάτος για την Μελισσοκομία Πάρνηθας.

Το τηλέφωνο του είναι: 6937217654
Φωτογραφίες απο τα μελίσσια:








 =

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!