Widget Recent Post No.

Η θρησκεία μας είναι ολοζώντανη! Έβαλαν εικόνες μέσα σε μελίσσι και έγινε το θαύμα...



Μοναχοί του Αγίου Όρους έβαλαν μία εικόνα της Παναγίας μέσα σε ένα μελίσσι, και σε λίγες ημέρες είδα το Θαύμα! Ολόκληρη η κτίση σέβεται το πρόσωπο του Χριστού και της Θεοτόκου! Το γεγονός αυτό συνέβη στην Ι.Μ.Εσφιγμένου.

Επίσης, στην περιοχή του Καπανδριτίου κοντά στην Αθήνα, συμβαίνει ένα εκπληκτικό γεγονός...

Δέκα χρόνια πριν, ο πιστός μελισσοκόμος Ισίδωρος Τιμίνης, σκέφτηκε να τοποθετήσει σε ένα από τα μελίσσια του την Εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου. Λίγο μόλις μετά, όταν άνοιξε την κυψέλη, βρέθηκε προς μεγάλης εκπλήξεως: οι μέλισσες έδειξαν σεβασμό και ευλάβεια προς την Εικόνα, έχοντάς την «περιβάλλει» με κερί, αλλά αφήνοντας ακάλυπτο το πρόσωπο και το σώμα του Κυρίου. Από τότε, και κάθε άνοιξη, τοποθετεί στις κυψέλες των μελισσών τις Εικόνες του Σωτήρα Ιησού Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων με την ίδια εντυπωσιακή κατάληξη.












Οι μέλισσες σέβονται το πρόσωπο του Αγίου Πορφυρίου.

Δημοσίευση σχολίου

84 Σχόλια

  1. ΕΑν σας στείλω μία φωτογραφία δικιά μου ούτε αυτή θα χτισούν οι μελισσες γιατι πολύ απλά οι μελισσες δεν χτίζουν πάνω στο συγκεκριμένο φωτογραφικό χαρτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα άμα σας φέρω μια που έχω βάλει στο μελίσσι μία φωτογραφία της Λαγκάρντ και δεν την έχουν καλύψει θα μου πείτε ότι είναι αγία; Εδώ ο κόσμος καίγεται...και κάποιοι περιμένουν ακόμα μάννα εξ'ουρανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο ηλιθιοι είστε εσείς που τα δημοσιεύετε άλλο τόσο είναι και αυτοί που τα κατασκευαζουν και ακόμα χειρότερα αυτοί που σας πιστεύουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στο ίδιο παραμύθι (με διαφορετικές εκδοχές) της θρησκείας τόσο θα μας εκμεταλεύονται.Επιτέλους ξυπνήστε...Δεν υπάρχει θεός,δεν υπάρχει άγιο φως,υπάρχει άνθρωπος, φύση και πλανήτης Γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σε βλέπω άρα δεν υπάρχεις. Μαλάκας είσαι.

      Διαγραφή
  6. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ. ΜΟΝΟ Ο ΚΙΜ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ!!!!!!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑΣ..............ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΠΡΗΚΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΙΔΟΙΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως οι μέλισσες απλά συχαίνονται να πλησιάσουν, ποιος ξέρει. Είτε τα πρόσωπα των εικονιζομένων, είτε το μελάνι/χαρτί που έβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε πάνω στη φωτογραφία του πανταζή κάνουν κυψέλες, ούτε στου καζαντζίδη.
    Κι αν δεν ήταν ο χριστιανισμός ΕΠΙΣΗΜΗ θρησκεία, ας πήγαινε στο διάολο. Ομως γιά όσο είναι, θα έπρεπε να διώκεστε ποινικά γιά συνέργεια στην πρόκληση ηθικών βλαβών στο χαρακτήρα των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αϊντε θύμα, αϊντε ψώνιο, αϊντε σύμβολο αιώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε όλη την επιφάνεια υπάρχη το φωτογραφικό χαρτί οπότε γιατί σε συγκεκριμένα σημεία δεν φτιάχνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατι τετοιες μακακιες γραφεται κ κανουμε διαγραφη την σελιδα....Θρησκεια=ασθενεια πνευματικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και κάποιοι αναρωτιούνται πως χρεοκοπήσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το να σιχαίνονται οι μέλισσες και γι αυτό να μη χτίζουν πάνω στις μπούρδες που τους βάζουν το χει σκεφτεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι μέλισσες είναι χριστιανές και μάλιστα ορθόδοξες.
    Θα παραθέσω μερικά στοιχεία ακόμα και σας παρακαλώ να τα προσθέσετε στο κατά τα άλλα εγκυρότατο άρθρο σας.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα χρώματα των μελισσών, το κίτρινο και το μαύρο, είναι τα ίδια χρώματα που συναντάμε και στην σημαία της βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τον δικέφαλο αετό.
    Υπάρχουν υποψίες ότι ίσως οι μέλισσες να είναι και ΑΕΚ αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο... Μελισσανίδη.
    Σε πολλά απομακρυσμένα ξωκλήσια έχουν παρατηρηθεί σμήνη μελισσών να χτυπούν τις καμπάνες αργά τα μεσημέρια, σε μια περίπτωση μάλιστα οι μέλισσες έκαναν και περιφορά της εικόνας του Οσίου Παταπίου του ιερομάρτυρος. Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο national geographic.
    H Ιερά Σύνοδος έχει αποστείλει κυψέλες με μελίσσια σε πολλές χώρες της Αφρικής με σκοπό τον εκχριστιανισμό των ιθαγενών οι οποίοι όμως προτίμησαν τις μύγες τσε-τσε που όπως γνωρίζετε κατάγονται από τα Ανώγια της Κρήτης. Μάλιστα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, έχει προτείνει οι ορθόδοξες μέλισσες να λαμβάνουν από το κράτος μισθό δημοσίου υπάλληλου, όπως και οι κληρικοί.
    Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν έχει πει ότι αν εκλείψουν οι μέλισσες η ανθρωπότητα μέσα σε πέντε χρόνια θα κυλιστεί στον βούρκο της αμαρτίας.
    Ο Θεόδωρος (τυχαίο;) Αγγελόπουλος (τυχαίο;) κατά τα γυρίσματα της ταινίας "ο μελισσοκόμος" είχε δηλώσει πως οι σφήγκες είναι στην πραγματικότητα μουσουλμάνοι υποστηρικτές του ισλαμικού κράτους και γι' αυτό θα πρέπει απαραιτήτως να καίγονται στην πυρά.
    Μερικοί, λανθασμένα υποστηρίζουν πως οι μέλισσες είναι οπαδοί του εξ' από 'δω, γιατί σε κάθε τρία από τα κελιά τους, -τα οποία έχουν πάντα 6 πλευρές- παρατηρείται ο αριθμός 666, που όλοι πια γνωρίζουν πως είναι το διεθνές νούμερο του κινητού του σατανά.
    Ο γέροντας Παστίτσιος που ήταν μάλιστα και μεγάλος μακαρονάς και έτρωγε μόνο μακαρόνια μέλισσα, έχει τοποθετηθεί σε αυτό το θέμα πολλές φόρες με τις θαυμάσιες προφητείες του.
    *Να σημειωθεί πως στην Ελλάδα το νούμερο του άρχοντα του σκότους είναι το 0030 666 και για όσους τηλεφωνήσουν τα επόμενα δέκα λεπτά, δώρο ένα μπλουζάκι του Κάρλος Σαντάνα και τα έξοδα αποστολής.
    Τέλος, το γεγονός και μόνο, πως το μέλι είναι γλυκό σαν τον Χριστό και όχι πικρό σαν τον Μωάμεθ, αποδεικνύει ατράνταχτα την χριστιανικότητα αυτών των πολυαγαπημένων υμενόπτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eisai o kalhteros... hahahhahahahha

      Διαγραφή
    2. Για να έκατσες να έγραψες μια τόσο μεγάλη μαλακία καταλαβαίνουμε από εκεί και πέρα τι είσαι.
      Και στο έχω πει......
      Μη τον παίζεις νυστικός

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. George rules. Μην κλείνεις το ενδεχόμενο Μελισσανίδης πάντως, φίλε George. Και δεν είναι καθόλου αθώο. Το όνομά του έχει τρία -σ-, όπως το έκσι έκσι έκσι. Και προσπαθεί -έχω βάσιμες υποψίες να πιστεύω, δεν μπορώ να σου εξηγήσω- να εκμεταλλευτεί τη συνωνυμία με τη βυζαντινή μελισσούλα. Το έχουν κάνει κι άλλοι στο παρελθόν. Μην ξεχνάμε τη Μάγια, τρομερή πράκτορα της ειδωλολατρίας.

      Διαγραφή
    6. Να σαι καλα ρε φίλε με έκανες και γέλασα 😂

      Διαγραφή
  16. Απ την μονη εσφιγμενου σας τις λενε αυτες τις μπουρδες; ο Μεσαίωνας καλα κρατει. Οι μελθσσες σε ιλουστρασιον ουτε να χε----ε δεν πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι μέλισσες Ξέρουν τι παιδοφιλοι είναι και κρατάνε τα παιδιά τους μακριά από δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @george nikolaou εισαι θεος! (τυχαιο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδιά αυτό με τα χρώματα είναι φοβερό, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια για να μας κάνουν να μισήσουν αυτά τα χρώματα (κίτρινο,μαύρο), παρτε για παράδειγμα τους Dalton απο το Λούκυ Λούκ είναι φυλακισμένοι, ποταποί, εγκληματίες άνθρωποι που είναι πάντα στη φυλακή. Μόνος ο καλός “δυτικός” Λούκυ Λούκ μπορεί να τους σώσει. Απο την άλλη ο Κύριλλος Λούκαρις
    ο πατριάρχης Κων/λεως, δλδ και πάλι το Βυζάντιο θρυαμβεύει και ας μην το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δοκιμαστε παρακαλω και με μια εικονα της jenna jamesson.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά θα σας πω κάτι που πολύ λίγοι ξέρουν Είναι κάτι που προσπαθεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό η νέα τάξη πραγμάτων. Λοιπόν ο Εωσφόρος αφότου μεταμορφώθηκε σε όφι και παραπλάνησε τον Αδάμ και την Εύα ο Θεός τον τιμώρησε. Μετά από πάρα πολλά χρόνια όμως κατάφερε να ξαναμεταμορφοθει και τότε μεταμορφώθηκε σε μέλισσα. Άμα το ψάξετε η μέλισσα κανονικά δεν μπορεί να πετάξει, πετάει μόνο με την δύναμη του διάβολου. Το μέλι το φτιάχνει ο διάολος για να μας γλυκαίνει τις αμαρτίες. Αυτό με την εικόνα που έκανε ο εν χριστό αδελφός είναι γνωστό από παλιά. Οι μέλισσες δεν πλησιάζουν εικόνες ή αγιασμούς, μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας τώρα το καλοκαίρι. Διαδωστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχαχαχαχαχα, γαμάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κιμ πατα το κουμπι δεν παει αλλο η κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Re ti na pw.. hahaha ti na pw.. dn kserw.. oxi re den to kopsame emeis, einai xristianikes orthodokses aektzidikes mellises..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ότι δεν μπορούν να κάνουν το μελίσσι τους πάνω στις φωτογραφίες το σκεφτήκατε; Δοκιμάστε με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @george nikolaou εγραψες ιστορια αδερφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε βγαλτε το φωτογραφικο χαρτι να κανετε καμια δουλεια!νουμερα της κοινωνιας!δεν πανε εκει γιατι ειναι φωτογραφικο χαρτι.νουμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωχχχ τι διαβάζω μεσημεριάτικα, μήπως σε βάρεσε ο ήλιο κύριε αρθρογράφε ή το τάκα τάκα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ Π-Ι-Π-Ε-Σ. Γαμώ την ψυχή σας για τί μας περνάτε. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από κάτι ηλίθιους σαν και εσάς δεν προχωράμε μπροστά. Τόσα χρόνια που ο κόσμος πίστευε στον Ιησού δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τώρα που όλοι γίνατε εξυπνάκιας και άθεοι κοιτάξτε που θα καταλήξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ιερόθεε, λες ασυναρτησίες, ήμαρτον!
    Πως να προχωρήσουμε μπροστά, όταν η εκκλησία είναι το πιο αναχρονιστικό και σκοταδιστικό εργαλείο χειραγώγησης των λαών που διαχρονικά αντιτίθεται στην επιστήμη και την κοινή λογική, οι εκπρόσωποι της έχουν απομακρυνθεί από τον λιτό βίο, έχοντας γίνει έμποροι-μεσίτες-μπισνεσμεν, υπηρετούν στοργικά το κεφάλαιο, θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό του κέρδους και έχουν αναγάγει την παιδοφιλία σε σπορ και το χρήμα ως το υπέρτατο αγαθό;
    Όταν λες πως πριν που είμασταν πιστοί στον Χριστό δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, εννοείς για τον εαυτό σου;
    Για να μην αναφερθώ σε θρησκευτικούς πολέμους μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, όπου εκεί μόνο οι νεκροί διαχρονικά ξεπερνούν κατά πολύ τα εκατό εκατομμύρια, να σου θυμίσω πως ΜΟΝΑΧΑ στον τριακοναετή πόλεμο μεταξύ καθολικών και διαμαρτυρόμενων χριστιανών, είχαμε εντεκάμισι εκατομμύρια νεκρούς.
    Που το είδες εσύ το κανένα πρόβλημα;
    Η ημιμάθεια είναι πολύ κακός σύμβουλος, ειδικά την σημερινή εποχή που ο κάθε ένας μπορεί ευκολότατα να αναζητήσει σωστές πληροφορίες στο διαδίκτυο, για να μην επικαλεστεί οποιαδήποτε ξεπερασμένη λαϊκίστικη κουταμάρα του δίνουν να καταπιεί αμάσητη, οι γνωστοί ταλιμπάν των ποιμνίων.
    Τέλος, οι άθεοι που επικαλείσαι είναι αυτοί που εκ φύσεως χρεώνονται τις λιγότερες ευθύνες θρησκευτικών εγκλημάτων παγκοσμίως, δεν γίνεται άθεος να σφάξει άλλον γιατί του πρόσβαλλε τον θεό που... δεν πιστεύει, δεν το καταλαβαίνεις;
    Οι μεγαλύτεροι χασάπηδες των λαών λοιπόν στην ιστορία, είχαν σαν πρόσχημα, υποκινητή, χορηγό, συμπαραστάτη, χρηματοδότη και ενορχηστρωτή από κάποια θρησκεία, και η θρησκεία που προκάλεσε τα περισσότερα θύματα κατά πολύ, είναι δυστυχώς αυτή που εσύ ο αδαής επικαλείσαι ως ειρηνική, ο Χριστιανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνάδελφε μελισσοκόμε George Nikolaou πιστεύω ακράδαντα ότι τα ίδια θα λέγανε στα Σόδομα και Γόμορα πρωτού καταστραφούνε. Έγινε ο κόσμος άθεος κ νομίζει οτι έκανε κανένα κατόρθωμα (δηλ. πάμε απο το καλό στο καλύτερο) δεν διαβάζει την ιστορία που μετά απο τόσο κατήφορο ξεκινάνε πόλεμοι, θέλαμε τον άγιο Παϊσιο να μας το πει. Το τι πιστεύεις εσύ είναι μια αερολογία που προσπαθείς να το στηρίξεις με χίλιες λέξεις (κ δεν τα καταφέρνεις πίστεψέ με) ενώ οι μέλισσες δεν μιλάνε αλλά δείχνουνε. Στο κάτω κάτω κ εσύ πιστεύεις κάπου ..... στην αερολογία σου... αλλά ο άλλος ρε φίλε τι σου φταίει να διαβάζει τις φονταμενταλιστικές σου μαλ...κίες;! Είμαι προγραμματιστής Η/Υ κ ξέρω πολύ καλύτερα τι σημαίνει το 666 στην τεχνολογία απο σένα που δεν ξέρει που πάνε τα δύο(αντι για τέσσερα). Από αυτά που γράφεις παραπάνω διακρίνω ότι είσαι τελείως άσχετος με το θέμα θρησκεία δεν ξέρεις ούτε τα πολυυυυυυυυ βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε προγραμματιστή και γνώστη του που παν' τα τέσσερα, εσύ πρέπει να είσαι η ψυχή σε κάθε καλό πάρτι.
    Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι σημαίνει το 666 στην τεχνολογία;
    Εγώ με την σειρά μου θέλω να σε ενημερώσω πως τελικά η C++ δεν είναι χριστιανική γλώσσα προγραμματισμού και ότι ο office δεν είναι αυτός που έδωσε το μήλο στην Εύα.
    Α, και που ΄σαι, η γη, κάποιοι λένε πως είναι στρογγυλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ουστ από εδώ τσουτσέκια που το παιζεται σκεπτικιστες και αθεοι και αντιχρηστοι.νομιζετε ότι ειστε μαγκες.γι αυτό τα μελια τα βλέπετε με τα κυαλια.κολοπαιδακια τσογλανακια της φακης που μολις δειτε τα σκουρα παρακαλατε το θεο να σας ξελασπωσει.εγω προσωπικα τα μελισακια μου τα σταυρωνω παντα και πραγματικα δεν εχω χασει ποτε κανενα το χειμωνα και όταν ολη η ελλαδα βλεπει τα μελια με τα κυαλια τα δικα μου πακτωνουν πιτες γεματες και με κανουν περηφανο.οπου και να τα παω γεμιζουν και ειδικα φετος που λετε δυσκολη χρονια ελατε να σας δειξω τα δικα μου τι θαυματα κανουν θα σας πεταχτουν τα ματια εξω.να μαθετε τι θα πει μελι.αλλα οι δικες μου μελισσες και εγω φυσικα χριστιανοι ορθοδοξοι...ο θεος με φωτιζει να κανω τις σωστες επιλογες την καταλληλη στιγμη και ανταμείβομαι φυσικα πλουσια.εσεις ετσι όπως σας βλεπω σκοτισμένους θα φατε τα κακαλα μου και εφέτος.ο χρηστος είναι το φως αλλα πρεπει να εχεις ματια για να δεις και αυτια για να ακουσεις.αυτα από εμενα κωλοπαιδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εσυ ο αποπανω που βριζεις κολοπαιδακια και τσογλανακια φενεσαι για πολυ χριστιανος. με κατι βληματα σαν κι εσασ που να πατησει νεος στην εκλησια. ακου εκει σταυρωνει τα μελισσακια που ειναι χριστιανα ορθοδοξα! ουτε για τον αγιοταλαχ δεν κανετε με τετοια μυαλα που εχετε ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ειναι τοσο γλειωδεις που δεν πιανει το κερι πανω τους, ουτε να hesei δεν παει η μελισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχαχαχαχαχαχααααα!
    Δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας, αυτός που έγραψε το άρθρο πρέπει να είναι μεγάλος επιστήμονας.
    Καλά κάνουν και σας δουλεύουν όλοι εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "εγω προσωπικα τα μελισακια μου τα σταυρωνω παντα και πραγματικα δεν εχω χασει ποτε κανενα"
    Ενταξει, τα σταυρωμενα μελισσακια δεν εχουν και πολλες επιλογες για το που θα πανε, αλλα που να βρεις τοσα πολλα μικροσκοπικα σταυρουδακια και καρφακια ρε φιλε καλοπαιδαρα, για να σταυρωσεις 400000 μελισσακια, μες το κατακαλοκαιρο;
    Ασε που εχουν και απο εξι ποδαρια η καθεμια και θελει σταυρο παραγγελια, σε σχημα ‡.
    Παρεπιπτοντως, το ορθοδοξο σου μελι τι γευση εχει γιατι υποψιαζομαι οτι οι δικες μου μετα απο ενα μεγαλο σχισμα στην κυψελη τους, εγιναν καθολικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πειράζει που οι δικές μου την άλλη φορά βγήκαν και μου σχημάτισαν το Βούδα να προσεύχεται κοιτώντας προς την ανατολή! Τι λέτε να κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ολοι οι αθεοι εδω μεσα μαζευτικαν...στη γιαφκα σασ γρηγορα αντιχριστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. <>
    Να ετοιμάζεσαι να φτιάξεις ένα κοτέτσι γιατί μόλις ψοφίσουνε όλες οι μέλισσες σου θα μετασαρκωθούν σε κότες!!! ... αυτό λέμε να κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτή η έλλειψη σεβασμού των τελευταίων δεκαετιών είναι η αιτία όλων των δεινών μας.
    Ο σημερινός Δυτικός πολιτισμός, που ομολογουμένως είναι ο καλύτερος στον πλανήτη, στηρίχτηκε πάνω στις βάσεις των χριστιανικών ιδεωδών και του Αρχαιοελληνικού Πνεύματος των Φιλοσόφων, οι οποίοι λένε τα ίδια σχεδόν, και που προσπαθούμε με λύσσα αυτοκαταστροφική να ξεθεμελιώσουμε παντί τρόπω.
    Όμως, δεν σκεφτόμαστε καθόλου οτι ζούμε σε ένα Σύμπαν και μια Φύση νομοτελειακή, που σιχαίνεται το κενό ακόμη και στην πνευματικότητα κι έτσι δίνει την σκυτάλη σε άλλες θρησκείες, όπως ο Μουσουλμανισμός κι ο Βουδισμός.
    Όσοι από σας είσαστε νέοι και συνεχίσουν/με με αυτό το σκοτεινό πνεύμα, θα έρθει στιγμή που θα θυμηθούν τα λόγια μου, όταν θα εξαπλωθεί στην γη, με σαρίες και μαντήλες κλπ. αλλά θα είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. www.honeyflow.com τα καλυτερα μελισσια στον πλανητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αχααχααααα!
    Έσκασα στα γέλια με το άρθρο σας, αλλά ακόμα περισσότερο με τα αναχρονιστικά σχόλια των χριστιανοταλιμπάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ενώ εσύ 11.20 είσαι ο ασύδοτος προοδευτικός που δεν μπορεί να πει ένα οχι στον εαυτό του,κλάψε καλύτερα για τα χάλια σου και άσε τους άλλους να κάνουν και κάτι απο σένα που δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κι εσύ 11.20, κι όλοι σαν εσένα, θα σας κοπεί το γέλιο σαν βρεθείτε γιουσουφάκια του συνεχώς εξαπλώμενου ισλάμ, γιατί χωρίς εσωτερική ζωή δεν γίνεται να ζήσουμε, καταρρέει κι η εξωτερική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΗΡΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
    ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ή ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ή ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ . (ΕΑΝ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΥΓΙΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ) .. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,.. ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ,. ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ή ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,... ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΚΡΑΙΑ ? Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ... ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όταν δεν μπορείς να εξηγήσεις ενα φαινόμενο, τότε δεν λες "δεν ξέρω" αλλά το θεωρείς αποτέλεσμα θεικών δυνάμεων (και συμπτωματικά του δικού σου αληθινού Θεού). Ουσιαστικά δηλαδή εξηγείς το φαινόμενο άκριτα και με συνοπτικές διαδικασίες, απλά προσποιείσαι οτι δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Ποια η διαφορά με αυτούς που λέγανε οτι ο Δίας εριχνε τον κεραυνό;
    Ειτε πιστέυετε είτε οχι λοιπόν, καταδικάστε τον ταλιμπανισμό από όπου και αν προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11.04 φονταμελισμό το είπανε, τι λές ταλιμπανισμό ρε ψεκασμένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η λέξη "Ταλιμπανισμός" νοείται ως λογοπαίγνιο συνάδελφε - 12:07.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. το να μην πιστευη καπιος στα μυστηρια του θεου ειναι δικεοματου το να εμποδιζη τους αλους να πιστεψουν σικοφαντοντα με χειδεα επιχειριματα δεν ειναι δικεοματου.οταν οι ευρεοι ηδαν τον χριστο τον σταυροσαν. και σημερα οση οργηζοντε με την οικονα του χριστου του σταυρου και τον αγιον ειναι οι σηνχρονοι αθεοι. που ενθρονισαν ολους τους αθεους στη χορατους και σε μερικα χρονια θα ενθρονισουν τον αντιχριστο . ολοι μαζει πρεπει να μετανοησουμε για τα αδικηματαμας απεναντη στον ενσταυρομενο μη τηχον μας λιπηθη και παρετηνη το αναμενομενο και επιτα θα ειναι αργα .ο θεος να μας φιλαη με αυτα που ερχονται , να εισται ολοι καλα σας ευχομε οτι καλιτερο για τα παιδια σας τα αδελφια σας και της οικογενιεσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος στο 23 Σεπτ(7:57 πμ). Είσαι κάποιο troll γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.
    Με πόνεσαν ειλικρινά τα μάτια μου απ'την ορθογραφία.Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημά σας.Λυπάμαι που είστε αγράμματοι και η τελευταία σας ελπίδα,είναι να έχετε μία καλύτερη μετά θάνατον ζωή-κάτι σαν τις παρθένες των άλλων- γιατί η ζωή σας στη Γη ήταν μέχρι τώρα άθλια.Και είναι βέβαια,όχι δικαίωμά μας,αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας,να σας αφυπνίσουμε.Κάποιοι βέβαια δεν ξέρετε τι πάει να πει λογική,μόνο πιστοί σε παραμύθια σαν του Αισώπου είστε.Τόσες χιλιάδες χρόνια πίσω δηλαδή.
    Καληνύχτα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. πραγματικα η ορθογραφια μου εχει το κακοτης το χαλι και να με συνχορης για τα ματια σου το οτι ειμαι αγραματος ειναι και αυτο αλιθια οτι η μοναδικι μου ελπιδα για την αλλη ζοη πος θα ειναι καλητερη το επιθημο το οτι η ζοη μου στη γη ειναι αθλια και αυτο αλιθια ειναι γιατι καθημερινος βρισκομε με γραματισμενους αθεους που για ολα τους φτενε ο χριστος η παναγια οι αγιοι και ο σταυρος εφοσον γιαφτους δεν υπαρχουν γιατι τους φτενε μου το εξηγης σαν γραματισμενος μαι τι λογικη που διαθετης.οταν η ελλαδα πηγε στο παγγοσμιο σινβουλιο για την προοδο τον κρατον ολα τα κρατη τους ειπα για να εξελιχτουν να κιταξουν προστα την ελλαδα της ειπαν για να πας μπροστα πρεπει να κιταξης πισο του προγονους. τοσες χιλιαδες χρονια πισο πρεπει να κιταξουμαι για να παμε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΚΡΙΜΑ..
    62 σχόλια & εκτός των 10 περίπου αγωνιστών, οι υπόλοιποι ΥΠΟΓΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΦΟΒΙΣΜΈΝΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ είσαστε γραμματιζούμενοι-"αγράμματοι" ότι παιδεία έχετε την έχετε παιδέψει, αλλά δυστυχώς έτσι ανατραφήκατε, δεν πήγατε ποτέ μέχρι μια εκκλησιά και να κάνετε ουσιαστική επαφή, αλλα σκοντάψατε στα ανθρώπινα λάθη που βρήκατε μεχρι τα σκαλιά της..ΤΥΦΛΟΙ-ΕΓΩΙΣΤΕΣ.. διαβολοεγωιστες σας έχει και σας πελεκάει για τα καλά.. εύχομαι πριν φυγουμε από αυτή την ζωή να ψαχθείτε-πιστέψουμε μπας και τα καταφέρουμε..διότι αποδεικνύεται ότι ο καιρός γαρ εγγύς.. ΚΡΙΜΑ για τις ψυχές σας.. Όσοι ΨΑΞΕΤΕ, δηλαδή τι να ψάξετε διαβάστε την Αγία Γραφή & τότε θα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ αυτό που φοβάστε.

    Καλημέρα άνθρωποι, σήμερα γιορτάζουν οι ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ μας..Ας βρούν έδαφος σε όσους είμαστε σε πλάνη να μας λυτρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εχω παρατησρησει οσοι το παιζουν πολυ χριστιανοι,μπορει να καυγαδησουν για την θρησκεια τους,να γραψουν η να πολεμησουν γι αυτην.Μπορει να κανουν τα παντα εκτος απ το να ζησουν συμφωνα με αυτην.Την μεγαλυτερη κακια την εχω δει σε ανθρωπους που νομιζουν οτι ειναι χριστιανοι,που δεν εχουν καμια σχεση με τα οσα ειπε ο Χριστος.Πιστευουν κ υποστηριζουν την θρησκεια μονο για να σωσουν το τομαρι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η πιστη ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση. Οποιος πιστευει καπου και αυτο τον "γεμιζει" μπραβο του και καλα κανει!
    Οταν ομως προσπαθεις να "διαφιμησεις" την πιστη σου και να κανεις προσυλιτισμο με μαλακιες αξιζεις της ειρωνιας και του χλευασμου.

    Την επομενη φορα (αγαπητε ορθοδοξε πιστε) βαλε σε παρακαλω μια φωτογραφια ενος παιδοφιλου που βιαζει ενα παιδι και πες μας μετα τι προσπαθουν να μας πουν οι μελισσες.

    Να το κλεισουμε εδω. Κρατηστε την πιστη σας για παρτη σας, οπως επισης απολαυστε μονοι σας την μαλακια σας. Δεν υπαρχει λογος να τα δημοσιευετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλα θα ηταν να μελετησης το σχολιοσου μια φορα ακομη μηπος πρεπι να το διορθοσης φιλε σταθη. η αναρτηση δεν εχει προσυλιτισμο δεν εχει διαφημηση και παν απολα δεν στερη την ελευθερια κανενος να αναζητηση σε αλλες αναρτησης τα πιστευοτου και αυτα που τον εκπροσοπουνε και οσο για την ειρωνια και το χλευασμο σε ευχαριστουμαι πολυ δεν ειναι προτοφανες και οι ιουδεοι στο χριστο τα ειδια κανανε καλα χριστουγεννα σε ολους τους ορθοδοξους χριστιανους . και στους αθεους καλη μετανια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φιλτατε Ανωνυμε (20.12.16 - 11.49μμ)
    Εσυ θα πρεπει να ξαναδιαβασεις το σχολιο μου και ιδιαιτερα την δευτερη παραγραφο.
    Επειδη ομως εισαι και υποκριτης (καλα χριστουγεννα ΜΟΝΟ στους ορθοδοξους) θα σου θυμισω πως ο χριστουλης (σου) ειπε ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    Εσυ ξεχωριζεις που δινεις ευχες. Μαγκια σου.
    Εγω θα ευχηθω σε ολους (και σε εσενα φυσικα) καλη χρονια και υγεια. Με το ονομα μου, οχι ανωνυμα!

    (Και λιγοτερο σανο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γι συτο παμε απο το κακο στο χειροτερο γιατι η αθεεια παει συννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΖΩΗΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Διαβασα τα σχολια απο κατι αντιχριστιανους οπως φαινεται. Και θελω να τους κανω μια ερωτηση σε τι σας εμποδισε ο χριστιανισμος στην ζωη σας;; Σας εμποδισε να μορφωθειτε ή να κανετε οτιδηποτε αλλο στη ζωη σας; Αλλα ειστε ντουβαρια αμορφωτα και ξαφνικα νομιζετε οτι μαθατε την αληθεια μεσα απο την ημιμαθεια του ιντερνετ.Η ορθοδοξια αντεξε πολλα νομιζετε δεν θα αντεξει ενα ποσοστο 'εξυπνων" και "προχωριμενων" ανθρωπων σαν και σας; Δικαιωμα σας να μην πιστευετε αυτο ή οτιδηποτε αλλο αλλα πρεπει να μαθετε να σεβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η βλακεία είναι ανίκητη. Μην αντιδικείς ποτέ με κάποιον βλάκα (όπως αυτόν που πιστεύει ότι οι μέλισσες "σέβονται" τις εικόνες). Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας.
    Πάντως παρόλο που έχω επίγνωση του κινδύνου να νικηθώ, να ρωτήσω... αν οι μέλισσες "σεβαστούν" την εικόνα του Βούδα, όλοι αυτοί που είναι τώρα Ορθόδοξοι, θα γίνουν Βουδιστές; Είναι δηλαδή αυτή μία απόδειξη που να μπορεί να πείσει έναν άθεο να πιστέψει αλλά όχι αρκετή ώστε ένας Ορθόδοξος να γίνει Βουδιστής;
    Και μία ακόμη (αφελής) ερώτηση: Το ότι οι μέλισσες δεν κάλυψαν τις εικόνες γιατί να θεωρείται σεβασμός και όχι απέχθεια και αποστροφή;
    Σημ. Αν μπορεί να συγκρατηθεί κάποιος Ορθόδοξος και απαντήσει χωρίς βρισιές θα χαρώ να τον διαβάσω. Βέβαια, δεν θα εκπλαγώ αν αυτό δεν συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τους τρελούς δεν τους κρεμάνε κουδούνια, φαίνονται απο τις πράξεις και τά λόγια τους. Δεν πάτε κακομοίριδες να σας δεί κανένας ψυχίατρος, για να σταματήσετε τις παπαριές και τις σάχλες σας, κακομοίριδεςςςςςςςςςς. Ουστ ταλιμπάν της ορθοδοξίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤ0 ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. λοιπαμε για τον τσιμινη που γραφη αυτεσ τησ εξυπναδεσ ευχομαι ναμην ειναι το ιδιο παραμυθη και οι ταινιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ορθογραφία των περισσοτέρων είναι φσσσστ....μπόινγκ.....Αν είστε Πακιστανοί τότε εντάξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κώστας Ντουντουλάκης20 Φεβρουαρίου 2018 στις 3:45 π.μ.

    ΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΌ ΣΑΣ!!! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. μπραβο παιδια εριξα πολυ γελιο σας λεω χαχααχχααχαχαχχααχ ναστε καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. οταν πεσει οι μεγαλοι βαβυλωνα τοτε θα σας δω τη θα λετε γεια ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ...Και ύστερα,ήρθαν οι μέλισσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. kalispera melisofiloi!! se poio dogma λεγεται ότι οι anikoun oi melisses? kata tο σχισμα του 1054 με ποιανου μερος πιστευετε ότι ανηκαν? ισχυει ότι εγινε πολύνεκρος πολεμος αναμεσα στις διαφορες φυλες των μελισσων?? γιατι μας κρυβουν αυτή τη πτυχη της ιστοριας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχαχαχα. Μπήκα στη σελίδα για να μάθω πέντε πράγματα για την μελισσοκομία και είδα αυτή την ανάρτηση, σκέφτηκα θα είναι κανένα ανέκδοτο. Απίστευτο! Και η ανάρτηση και ο πόλεμος στα σχόλια είναι ότι καλύτερο έχω δεν τους τελευταίους μήνες.

      Πολύ εύστοχος πάντως ο προβληματισμός σου αγαπητέ συνάδελφε.... χαχχαχχαχα..

      Διαγραφή
  72. Οι μέλισσες έκαναν θρησκευτικά στο σχολείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!