Widget Recent Post No.

Καταγγελία μελισσοκόμου: Κάποιος πείραξε τα σημάδια από το μελισσοκομείο μου....



Θέλω να κάνω μια αναφορά:
Σε κάποιο σημείο στο βουνό του καλάμου εδώ 5 χρόνια, μετέφερα τα μελισσια μου,η εποχή που τα μετέφερα εκεί ήταν τέλη Ιουνίου αρχή Ιουλίου.

Την περασμένη Παρασκευή που το επισκέφτηκα είδα ότι κάποιος είχε αλλάξει την διάταξη τον ελαστικόν που τα τοποθετούσα.και είχε κλείσει τον δρόμο με κλαριά κομένα από τα πεύκα. ξεχασα να πω ότι είχα τοποθέτηση και μια πινακίδα που έγραφε τα στοιχεία μου, αν κάποιον τον ενοχλούσαν να τα μαζέψω. Αυτός ο οποίος άλλαξε την διατάξει το ελαστικόν όπως ανέφερα πιο πάνω εξαφάνισε και την πινακίδα με τα στοιχεία μου!!!!

Νομίζω ήθελε να πάρει τον χώρο που εγώ καθάρισα πριν 5 χρόνια και χρησημοποιουσα την εποχη που σας ειπα παραπάνω. Δεν ξέρω αν είναι νέος μελισσοκομος και το έκανε από αφέλεια ΠΑΝΤΟΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΊΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ (εδώ υπάρχει δολος )!!!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας! !!!!!!!!!
Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση του μελισσοκόμου και τα σχόλια...


Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ακριβώς το ίδιο είχε γίνει και σε εμένα. Εβρισκα τα σημάδια πεταμένα μεσα σε πουρνάρια, ρόδες πεταμένες, ταμπέλα πεταμένη σε θάμνους κ.α. Ενω είχα τα στοιχεία, τηλεφωνα κλπ. δεν με πηραν κανενα τηλεφωνο. Ομως φύλαξα τσίλιες και τον έπιασα στα πράσα, ήταν ο τσοπάνος της περιοχής και ήθελε να με διώξει. Του τριξα τα δόντια και δεν με ξαναενόχλησε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου η αληθεια ποναει και η αληθεια ειναι οτι εισαι λαθος που νομιζεισ οτι το μερος χωρις ζωντανο μελισση σου σνηκη αν ειναι ετσι ολοι οποτε καποτε πανε και τοποθετουνε τα μελισσια τους καπου το μερος τους ανηκη. Και το πιο ασχημο ειναι οτι πολη συναδελφοι εχουν το ιδιο σκεπτικο με εσενα γιατι πρωφανος εχουν καβατζοση καποιο μερας και νομιζουν οτι τουσ ανηκη.ΛΥΠΑΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.43 δεν έχεις άδικο σε όσα λες, αλλά δεν έχει άδικο και ο φίλος που του συνέβει αυτό.

    Όσο δεν θεσμοθετούνται με ακρίβεια τι είναι σημάδι, πως τιμωρούνται οι παραβάτες, αλλά και πως θα προστατευόμαστε όλοι από τον κάθε περίεργο, αυτές οι διαφορετικές απόψεις θα προκαλούν διαφωνίες και εντάσεις.

    Γιατί ούτε και το ζωντανό μελίσσι είναι πανάκεια αλλά και αποδεκτό από όλους.

    Θέλει σίγουρα αρκετά περισσότερες παραμέτρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κακία ρε παιδιά. Σκεφτομουν να ασχοληθω με τα μελισσια αλλα εδω βλεπω πως ο ενας θελει να βγαλει το ματι του αλλου. Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε δε σταματάτε τις φιλοσοφίες με τα ζωντανά μελίσσια...

    Σε μέρος που έχω χύσει ιδρώτα και έχω κάνει έξοδα να φτιάξω θα έρθει άλλος να βάλει μέλισσες. Θα γίνει ο χαμός. Σαν να μπου φαίνεται πως κάποιοι που σχολιάζετε δεν έχετε μεταφέρει ποτέ μέλισσες και ασκείτε μόνο στατική μελισσοκομία.

    Π.χ. στο πεύκο θα έχω στα 950 μέτρα ζωντανά μελίσσια όλο το χρόνο για να μην μου πιάσουν το μέρος που μου έχουν φύγει τα χέρια με τον κασμά να στρώσω;

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ;

    Δε λέω ότι το μέρος είναι ιδιοκτησία μου, αλλά όχι να έρθει μια μέρα ένας πχ στις 10 Ιουλίου, να βάλει ζωντανές μέλισσες και να μου πεί δικό μου είναι. Θα του σπάσω τα μούτρα.
    Και δεν είμαι άνθρωπος που καυγαδίζει...

    Με βγάζετε από τα ρούχα μου με αυτά που πρεσβεύετε και γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι Ρεικάκι,να πας να βάλεις μελίσσι.Να καθαρίσεις το μέρος και μετά να βάλεις μελίσσι,τόσο δύσκολο είναι;;;Άντε,μάθαμε όλοι τις δικαιολογίες...Μάλλον όσοι κουβαλάμε 2 μελίσσια μόνο και μόνο για να πιάσουμε μέρος είμαιστε οι ηλίθιοι αυτού του τόπου και εσείς οι έξυπνοι...Σε βγάζουμε κι από τα ρούχα σου...Σώπα ρε.............

    Και δεν κατάλαβα δηλαδή,απαγορεύεται να έρθει 10 Ιουλίου να βάλει μελίσσι;Πρέπει να πάρει άδεια από εσένα;;;Και δε μου λες για να έχουμε και καλό ερώτημα...Αν, λέμε αν, σου τύχει εσένα κάτι και δεν πας τα μελίσσια σου στο συγκεκριμένο μέρος ή αν κάπου αλλού δίνει περισσότερο το πεύκο και πας εκεί,τότε μας επιτρέπεις να έρθουμε στο μέρος που με κόπο έστρωσες ή πάλι θα μας σπάσεις τα μούτρα;;;;;;;Αλλά τι λέω;;;;;Είσαι τόσο πολιτισμένος άνθρωπος που θα πήγαινες και θα έβαζες κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ταμπέλες που θα έγραφαν "Ενημερώνω τους καλούς συναδέλφους μου πως φέτος δεν θα μεταφέρω τα μελίσσια μου στην συγκεκριμένη τοποθεσία.Τοποθετήστε τα μελίσσια σας ελεύθερα."Μπα δεν νομίζω...Απλά το μέρος θα έμενε αδίκως πιασμένο και οι υπόλοιποι να πάτε να.....Ας ψάξουν μέρος να τα βάλουν...Ρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ;;;;Άντε αλλάξτε μυαλά μπας και πάμε μπροστά σαν χώρα αλλιώς έτσι μια ζωή στη φάπα θα μας έχουν όλους..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή κάναμε κατάληψη μιας περιοχής κοινόχρηστης δεν σημαίνει ότι την κάναμε ιδιοκτησία μας. Το μέρος δεσμεύεται μόνο με την τοποθέτηση μελισσοσμηνών και με άδεια του Δασαρχείου. Μόνο έτσι νομιμοποιείται η κατάληψη που κάνουν οι μελισσοκόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!