Widget Recent Post No.

Ένας 49χρονος μελισσοκόμος βρήκε τον τρόπο να παράγει μέλι δίχως κόστος...



Παραγωγή μελιού χωρίς έξοδα έκανε επί τρία ολόκληρα χρόνια ένας 49χρονος Έλληνας μελισσοκόμος. Ο τρόπος που το έκανε εφικτό δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς!

Ο δράστης ρήμαξε τις κυψέλες των μελισσοκόμων, τις οποίες λεηλατούσε και ακολούθως διοχέτευε στην αγορά.

Παραγωγή μελιού χωρίς έξοδα έκανε επί τρία ολόκληρα χρόνια ένας 49χρονος Έλληνας μελισσοκόμος, που είχε λεηλατήσει τις κυψέλες άλλων συναδέλφων του στα χωριά του Δήμου Σπάρτης! Τα δεκάδες κλεμμένα μελίσσια βρέθηκαν στο σπίτι του, όχι όμως και ο ίδιος.

Ο 49χρονος χτυπούσε σε αραιά χρονικά διαστήματα από τις 18 Απριλίου του από τις 18/4/2013 ως τις 31 Μαρτίου φέτος. Στο διάστημα αυτό, διέπραξε επτά κλοπές, δυο στην Σελλασία και από μια στα χωριά Αγόριανη, Καστόρι, Βουτιάνοι, Κλαδάς και Θεολόγος, αρπάζοντας κυψέλες συνολικής αξίας13.500 ευρώ! Όταν τον αναζήτησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, ο δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται.

Η δικογραφία για ζωοκλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ κατασχέθηκαν 81 κυψέλες με τα μελίσσια τους, 28 πατώματα κυψελών το καθένα με δέκα πλαίσια, 48 όροφοι και 63 καπάκια κυψελών, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκε. Για τα υπόλοιπα, ερευνάται αν είναι κλεμμένα και από πού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια