Widget Recent Post No.

Μπροστά σε μια απίστευτη βαρβαρότητα βρέθηκε ο 43χρονος μελισσοκόμος...



Μπροστά σε μια απίστευτη βαρβαρότητα βρέθηκε ένας 43χρονος μελισσοκόμος από τον Συκολόγο της Βιάννου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Χρόνη Παπαδογιαννάκη, ο οποίος βρήκε δηλητηριασμένες τις μέλισσές του που είχε στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Σύμης. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εγνώριζαν καλά τη διαδικασία και αφού άνοιξαν τους τροφοδότες και στις 80 κυψέλες του μελισοτροφείου παροχέτευσαν δηλητηριώδες σιρόπι!

«Χίλιες φορές καλύτερα να τις έκλεβαν παρά αυτό που έκαναν», μας είπε ο κ. Παπαδογιαννάκης. Η ζημιά σύμφωνα με τον μελισσοκόμο ανέρχεται στις 20 χιλιάδες ευρώ! Στο σημείο του συμβάντος πήγαν η κτηνίατρος του Δημόσιου Κτηνιατρείου Βιάννου, όπως και άνδρες του Α.Τ. Βιάννου. Η κτηνίατρος πήρε δείγματα των δηλητηριασμένων μελισσών τα οποία εστάλησαν σε ειδικά εργαστήρια και να διαπιστωθεί η ουσία που παροχετεύθηκε.

«Έχω τόσο πολύ κουραστεί προκειμένου να φέρω το μελίσσι σε μια καλή κατάσταση και έχω ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα, που πραγματικά αναρωτιέμαι: πόση κακία και τι δολοφονικά ένστικτα μπορεί να έχει κάποιος για να φτάσει σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη», αναρωτιέται ο κ. Παπαδογιαννάκης, ο οποίος εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συναδέλφους του κ.κ. Σπύρο Ποντικάκη, Γιάννη Ποντικάκη και Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι, εκτός της ψυχολογικής υποστήριξης, έσπευσαν να τον βοηθήσουν στον καθαρισμό των κυψελών.

Ανακρίσεις για το συμβάν διενεργούνται από το Α.Τ. Βιάννου.







www.candianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Πόσο μαλακας ακομα μπορεί να γίνει ο νεοέλληναρας.αφου εχει ξεχειλσει το πουλί του παει μετά και καταστρέφει τον κόπο των άλλων σπαταλώντας μαλιστα τόσο χρόνο ανοίγοντας μια μια κάθε κυψέλη.α ρε κονσερβοκούτι που θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας λυπει ολους τους μελισσοκόμους ένα τετοιο φαινομενο.Ειναι σιγουρο ότι είναι από το νησι κατσε και σκεψου μηπως μαλωσες με κανεναν για τοπο,μηπως πηρες καποιου αλλου μελισσοκομου πελατη[εστιατοριο-ξενοδοχειο] ....μηπως κακολόγησες αλλον συναδελφο,δεν μπορει για να σου κανουν τετοια ζημια καπου ηρθες σε ρηξη και το κραταγε μεσα του. Φιλε μου ευχομαι να τον πιασεις και να το ξεσκισεις το τομαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεβεντες ε?? Ντρεπωμε που ειμαι του ανθρωπινου ειδους και ακομη περισσοτερο που ειναι κρητικοι. Ενα ψακωμα θενε να καθαρισει και το ειδος και η κρητη.
    Βρωμοι ελεηνει... Και αμα τσοι πιασουνε να πει τα ονοματα δημοσια να τως εκανωμε το δικαστηριο στο δρομο. Μαιμουνια των αθρωπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοσος κοπος και ερχετε ενας μαλακας να σου χαλασει οτι φτιαχνεις με μερακι και κοπο..ντροπη μονο θλιψει προκαλει μια τετοια πραξη αποπου και αν ειναι ο ενοχος..να βρεθει και η τιμωρια του να ειναι παραδειγμα για ολα τα καθικια που σκεφτονται με αυτο τον απαραδεκτο τροπο!!





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άμα μπλέκεις με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!