Widget Recent Post No.

Καθαρισμών τρυγημένων κηρηθρών & πατωμάτων Αποτελεσματική μέθοδος μελισσοκόμου VIDEO



Ο μελισσοκόμος παρακάτω επιστρέφει τα τρυγημένα πατώματα με λίγο ασυνήθηστο τρόπο. Συνήθως οι μελισσοκόμοι που τρυγάνε επιστρέφουν κάθε πάτωμα χωριστά σε κάθε μελίσσι. Σε αντίθεση ο μελισσοκόμος που θα δούμε αμέσως μετά, άφησε τα πατώματα λίγα μέτρα μακριά για να τα καθαρίσουν οι μέλισσες. Δείτε πως έβαλε τα πατώματα και πως έρχονται οι μέλισσες. Ο συγκεκριμένος τρόπος θέλει μεγάλη προσοχή για να μην γίνει λεηλασία σε κοντινά μελίσσια!


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Και εγώ. Έτσι τα κάνω μόνο που τα γυρίσω στα πλάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πιθανές ασθένειες από γειτονικά μελισσοκομεία δεν τον ενδιαφέρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα ετση τα κανο και ποτε δεν ειχα προβλημα τα πηγενο διακοσια μετρα μακρια απο τα μελησσια με το πεσημο του ηλιου και το πρωι τα καθαρηζουν οι μελησσεσ μπορη να τα αφησω και δεκα μερεσ χωρησ πρωβλημα μονο που τα βαζω διαφωρετηκα για να εχουν περησοτερο φωσ να μη τα πειραζη ο κυροσκοροσ τα βαζω πολλα χρωνια και ποτε δεν ειχα το παραμηκρο προβλημα μετα τα βαζω σε στηβεσ μεσα στην αποθεικη καιο θειαφη και μεχρη τον επομενο χρωνο ειναι μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγη ορθογραφία πάντως δεν θα έβλαπτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!