Widget Recent Post No.

Το πιο φανταστικό μελισσοκομείο του κόσμου που θα ζηλέψετε και όχι άδικα...



Το πιο φανταστικό μελισσοκομείο του κόσμου που θα ζηλέψετε και όχι άδικα. Μια τεράστια ανθοφορία από ακακίες, και μια μεγάλη πεδιάδα για τοποθέτηση δεκάδων μελισσιών όπως θα δούμε και στις φωτογραφίες. Φυσικά τέτοιες εικόνες δεν μπορούμε τις δούμε στην Ελλάδα. Το δάσος έχει χιλιάδες δέντρα, πολλές εκτάσεις με δισεκατομμύρια άνθη για τις παλαβιάρες μελισσούλες. Χαζέψτε τις εικόνες και ταξιδέψτε σε ένα κόσμο μαγικό....


























Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. και στην ελλαδα υπαρχουν αν περπατας και το ψαχνης,και πολυ καλητερα απο ποιοτητα μελιου.αυτο το πασχα βρηκα το τελειο μελισοκομικο μερος.πισω μου το ορεινο δασος ειχε...ανθισμενο θρουμποριγανη,αλογοθημαρο[σκουπα]και απειρα ανθη του βουνου ,και καταπρασινα αγριοχωρτα με το θυμαρι να περιμενη σε αριστη αναπτηξη, μαζι με κουμαριες μυρτιες ρικη φθινοπορινο ριγανη,καιστηνπαραλια πολλα αλμιρικια!! απο την ακρη της θαλασας εως την αρχη του καταπρασινου καμπου 5ΚΜ πλατος,και μηκος ισως πανω απο 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.Μπροστα μου ειχε τον καταπρασινο καμπο μεγαλητερης εκτασης.αυτο το μερος δεν ειχε οπορωφορα,χαρουπιες, Εινε καταληλο να παω τα 11 μελισια μου που εχω στο τρε'ι'λερ??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι,μην διανοηθεις να τα πας γιατι θα βαλουν τα μελισσια καμμια 10αρια κιλα μελι και αντε βρες μελιτοεξαγωγεα να τα βγαλεις,δοχεια να τα αποθηκευσεις κοκ...Μαρτυριο σου λεω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!