Widget Recent Post No.

Μεγάλη προσφορά σε όλα τα μηχανήματα και τους μελιτοεξαγωγείς από την Αρκαδική Μελισσοκομία!



Συνάδελφοι έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω μια εξαιρετική προσφορά από την Αρκαδική Μελισσοκομία για όλα τα μηχανήματα και τους μελιτοεξαγωγείς παντός τύπου. Η εταιρία σκέφτηκε να κάνει μια σούπερ προσφορά για όλους τους αναγνώστες που διαβάζουν τη σημερινή ανάρτηση στην Ορεινή Μέλισσα, και να δώσει  όλα τα μηχανήματα με 6 άτοκες δόσεις για μια τρομερή διευκόλυνση σε όλες τις αγορές!


Η Αρκαδική μελισσοκομία είναι η μοναδική αντιπρόσωπος της Lyson, μιας εταιρίας - κολοσσού στο χώρο της μελισσοκομίας η οποία παράγει όλων των ειδών τα μηχανήματα σε πολύ προσιτές τιμές και εξαιρετική ποιότητα, από υλικά μεγάλης αντοχής!  Δείτε μερικά από τα προϊόντα της Αρκαδικής Μελισσοκομίας για τα οποία ισχύει η προσφορά και διατίθενται με 6 άτοκες δόσεις! 



ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2.750,00 €  2.450,00 €



4.950,00 €


430,00 €

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2105551492 και απλώς να αναφέρετε ότι είδατε την ανάρτηση στο blog Ορεινή Μέλισσα. Εύχομαι Καλούς τρύγους σε όλους για το ερχόμενο έτος και καλές αγορές! 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!