Widget Recent Post No.

Τι συμβαίνει με το μέλια του εμπορίου; Πως μπορούμε να καθυστερήσουμε τη κρυστάλλωση;



Άλλο ένα βίντεο από τον επαγγελματία μελισσοκόμο Μόσχο Ντιώνια. Αυτή τη φορά μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τα μέλια του εμπορίου, την διήθηση που υποβάλλονται με ειδικά φίλτρα και αφαιρούνται οι γυρεόκοκκοι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατος ο χημικός έλεγχος - το λεγόμενο test γυρεόκοκκων. Επίσης μας μιλά για τους λόγους κρυστάλλωσης και τον τρόπους που μπορούμε να το καθυστερήσουμε όταν συσκευάζουμε το μέλι. Ακούστε τον. Το βίντεο πρέπει να το δείτε όλο μέχρι και το τελευταίο λεπτό...



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον κυριο Μοσχο Ντιωνια για το συγκεκριμενο video αλλα γενικοτερη παρουσια του. Να ειναι παντα καλα και να μας βοηθαει. Ευχαριστουμε θερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε Μόσχο! Κάθε βιντεάκι - μάθημα είναι ένα "λιθαράκι" στην εξέλιξη της τέχνης μας. Με αυτά τα "λιθαράκια" θα κτίσουμε το μέλλον της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!