Widget Recent Post No.

Βιβλίο βασιλοτροφίας από τις Εκδόσεις Σταμούλη: Άμεση παράδοση σε προσφορά 16,20€



Το βιβλίο βασιλοτροφίας του Κ. Καρακούση έφτασε στα χέρια μου μετά από παραγγελία που έγινε στις εκδόσεις σταμούλη (εδώ). Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο με πληθώρα από πληροφορίες, μεθόδους βασιλοτροφίας, εμβολιασμούς, κυψελίδια αλλά και σούπερ πατέντες κατασκευής κυψελιδίων και εξοπλισμού βασιλοτροφίας. Μόλις άνοιξα το βιβλίο έπαθα τη πλάκα μου, διότι τέτοιες πληροφορίες δε τις βρίσκεις πουθενά. και ειδικά στην Ελλάδα που πάνω στη μελισσοκομεία επικρατεί έντονη μυστικοπάθεια από πολλούς μεγάλους μελισσοκόμους.

Είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδεται στην Ελλάδα με θέμα τη βασιλοτροφία, και σήμερα θα δούμε μερικά αποσπάσματα από το περιεχόμενο του βιβλίου. Εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση οτι δεν υπάρχει σελίδα χωρίς φωτογραφίες. Όλα αναλύονται με κείμενο και δίπλα φωτογραφίες. Ακόμη και οι πατέντες όπως επίσης και οι μέθοδοι, είναι με βήματα και φωτογραφίες. Οι εκδόσεις λένε ότι έχει 400 διαφορετικές εικόνες. Είναι πραγματικά γεμάτο, από τη πρώτη έως τη τελευταία σελίδα!

Περισσότερα για το βιβλίο: http://www.stamoulis.gr/vasilotrofia 
Αποσπάσματα από το βιβλίο...








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. αξιζει το διαβασα μεσα σε ενα Σ/Κ..... εχει και συνεντευξεις στο τελος απο Μελισσοκομους που παραγουν Βασιλισσες+Βασ.Πολτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!