Widget Recent Post No.

Άξια συγχαρητηρίων η εταιρία ANEL! Το πρώτο μελισσοκομικό πάρκο στην Ελλάδα!



Άξια συγχαρητηρίων η εταιρία ANEL! Δημιούργησε το πρώτο μελισσοκομικό πάρκο και χάρη στις δράσεις της το επισκέπτονται καθημερινά σχολεία, παιδιά, μελισσοκόμοι και όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τη μέλισσα. Ένα μεγάλο μπράβο για τις κινήσεις αυτής της εταιρίας, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς! Κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό στις μέρες μας!

Η Anel είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μελισσοκομίας από το 1968. Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο υποκατάστημα της εταιρείας, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου – Θεσσαλονίκη, στο 17ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (παράλληλος δρόμος).

Έχοντας στην διάθεση της ένα μεγάλο οικόπεδο αξιοποίησε τον χώρο δημιουργώντας ένα μοναδικό για την Ελλάδα και σπάνιο για τα διεθνή δεδομένα μελισσοκομικό πάρκο, επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους ώστε να γνωρίσουν την μέλισσα και τη μελισσοκομική πρακτική. Tο πάρκο έχει ξεκινήσει εδώ και μικρό διάστημα τη λειτουργία του και οι επισκέψεις δεν έχουν τελειωμό. Σχολεία, πανεπιστήμια, μελισσοκόμοι (νέοι και επαγγελματίες) έρχονται καθημερινά για να το δούν και να μάθουν από κοντά πολλά πράγματα.

Το σημαντικότερο όμως απ όλα είναι η ευαισθητοποίηση της νέα γενιάς, Των παιδιών που βλέπουν ζωντανά μελίσσια και γεύονται γνήσια μελισσοκομικά προϊόντα! Στόχος να μάθουν να αγαπούν την μέλισσα και να την σέβονται. Κάτι που δυστυχώς δεν έκανε κανείς όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Δείτε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το μελισσοκομικό πάρκο 

Και πάλι μπράβο στην μελισσοκομική εταιρία ANEL!
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2392 072786
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια