Widget Recent Post No.

Εξαγωγή μελιού στη Γερμανία! Όλη η έρευνα που πρέπει να γνωρίζει ένας μελισσοκόμος



Εάν θέλετε να εξάγετε το μέλι σας στην Γερμανία η συγκεκριμένη έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει τα μέγιστα. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την Γερμανική αγορά μελιού όπως:
  • Εισαγωγές μελιού από Ελλάδα στην Γερμανία
  • Προμηθευτές Μελιού στην Γερμανία
  • Κατανάλωση Μελιού στην Γερμανία, και άλλα πολλά.
  • Συνολικά περιέχει 22 σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν αρχικά να κατανοήσετε καλύτερα την Γερμανική αγορά μελιού.
Διαβάστε παρακάτω:


ΠΗΓΗ exagoges.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. καντε τις διαιρεσεις και δειτε σε τι τιμες εισαγουν οι γερμανοι 2ευρω το κιλο και 3 και 4 απο μεξικα ουκρανιες κινες και το κακο συναπαντημα την ελλαδα με περιπου 6 ευρω το κιλο φυσικο ειναι να μην την πολυπροτιμουν παλι για σκλαβους ψαχνουν οι γερμανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνάρα ανωνυμε από πάνω. Λάβε υπόψη σου πως δεν συναγωνίζεσαι σε τιμή μεταξύ σκατων. Κάνε την ποιοτική διαφορα. Βγάλε διαμάντι και πουλα το και με 8€ χονδρική. Θα στο αγοράσουν. Αν όμως δεν διαφέρεις σε τίποτα από τον κινέζο τότε και πάλι πολλά σου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλλον, η αγραμματοσηνη σου οφειλεται, στα σκατα που ,ο ιδιος μνημονευεις, στο κεφαλι σου, μαθε τι εστι ελληνικο μελι ,στο οποιο εχουν υποκληθει σπουδαια εργαστηρια του εξωτερικου, για την υψηλη διατροφικη και φαρμακευτικη τους αξια, που με την σειρα τους ενημερωμενοι καταναλωτες ,επισεις στο εξωτερικο, το προτειμουν με κλειστα ματια και που οι εξαγωγες εκει γινονται, χωρις την παραμικρη βοηθεια των ελληνικων επισημων φορεων γιαυτο λοιπον μην κοιταζεις τον εαυτο σου και καποιους ελληναραδες σαν και σενα που δεν βλεπετε περα απο την βρομερη σας μυτη βγητε απο το κοσμο σας εξω υπαρχει ενας ομορφοτερος κοσμος απο τον δικο σας
    νικολας θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!