Widget Recent Post No.

Το έστρωσε από το πυκνό χιόνι. Δείτε σε ποια περιοχή ξεκίνησε ο βαρύς χειμώνας...



Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και το χιόνι πέφτει πυκνό. Οι εικόνες είναι πραγματικά σαν να έχουν βρει από παραμύθι! Τα πάντα λευκά, σε έναν από τους κλασικούς κι αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, το Μέτσοβο.

Τα πέτρινα καλντερίμια χάθηκαν κάτω από το λευκό πέπλο... Οι στέγες των σπιτιών καλύφθηκαν από το πρώτο χιόνι του χειμώνα...
Το Μέτσοβο φόρεσε τα καλά του... Και μοιάζει ζωγραφιά!

Υ.Γ: Ο φυσιολογικός κόσμος όταν βλέπει χιόνια, έχει την αμέσως παραπάνω αντίδραση. Εμείς οι μελισσοκόμοι καμιά φορά αγχωνόμαστε και δικαίως το κάνουμε διότι το κρύο επηρεάζει τα μελίσσια. Έτσι λοιπόν εφόσον αρχίζει να μπαίνει για τα καλά ο Χειμώνας βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει σε όλα τις κατάλληλες προμήθειες για να ξεχειμωνιάσουν με ασφάλεια.

Ζαχαροζύμαρο μπορείτε είτε να αγοράσετε είτε να φτιάξετε μόνοι σας. Και για τις δύο περιπτώσεις έχουμε υλικό για να διαβάσετε. Αλλά πριν πατήσετε κλικ πάνω στους συνδέσμους δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:








Χιόνια σε μελισσοκομείο στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι της Ο.Μ., παίρνοντας ιδέες από τις αναρτήσεις σας, δοκίμασα και έφτιαξα μια τροφή όμοια της βανίλιας, με άχνη ζάχαρη και την ζύμωσα με σιρόπι ζάχαρης 1 προς 1. Θα την δοκιμάσω στα μελίσσια μου και θα σας ενημερώσω για την αποδοχή της από αυτά. Την έφτιαξα εύκολα και με μόνο υλικό την ζάχαρη, χωρίς ισογλυκόζη. Αν προσθέσω και λίγο μέλι σύμφωνα με την συνταγή μελισσοκόμου που δημοσιεύσατε, σίγουρα θα είναι ακόμη πιο νόστιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου θα χαρώ πολύ να μου πεις αποτελέσματα αλλά και φωτογραφίες της δοκιμής στα μελισσάκια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!