Widget Recent Post No.

Τέλεια σφηκοπαγίδα: Πατέντα με μπουκάλι για να εξολοθρεύσετε τις σφήκες από το μελισσοκομείο!



Μια έξυπνη, οικονομική πατέντα με μπουκάλι για να τη φτιάξετε εύκολα και να εξολοθρέυσετε όλες τις σφήκες απο το μελισσοκομείο σας. Όπως θα γνωρίζετε οι σφήκες ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τα μελισσάκια μας το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπούν μέσα στη κυψέλη για να κλέψουν μέλι και έτσι αναστατώνουν ολόκληρη την κοινωνία.

Πολλές φορές μάλιστα αν ενοχλούνται οι μέλισσες παρατάνε τα πόστα τους (συλλογή μελιού, γύρης, πρόπολης) και ασχολούνται με την άμυνα απέναντι στις σφήκες που έρχονται να κλέψουν. Εμείς οι μελισσοκόμοι πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνουμε μέτρα πρόληψης - καταπολέμησης όταν βλέπουμε σφήκες να ενοχλούν τις μέλισσες μας.

Παρακάτω δείτε με εικόνες πως μπορείτε να φτιάξετε και εσείς μια σφηκοπαγίδα με τα πιο απλά υλικά. Η πατέντα είναι από ξένη μελισσοκόμο ονόματι  Alessia Franchino και αντί για πορτοκαλάδα η ξύδι που βάζουμε εμείς τοποθετεί μπύρα. Τονίζει στην ανάρτηση της ότι η συγκεκριμένη παγίδα με την μπύρα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε με το υγρό της αρέσκειας σας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια