Widget Recent Post No.

Ετικέτες μελιού: Ειδικές προσφορές για μελισσοκόμους! Άψογη δουλειά και οι καλύτερες τιμές της αγοράς!



Πουλήστε το μέλι σας και δώστε του αξία, τοποθετώντας στο βάζο σας ειδικές ετικέτες. Φυσικά θα γνωρίζετε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στα μάτια των καταναλωτών η εμφάνιση των προϊόντων, πόσο μάλλον για το μέλι που είναι ένα τόσο (δίκαια) υπερτιμημένο προϊόν!

Τοποθετώντας ετικέτα στο βαζάκι σας ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει το μέλι παραπάνω, και πέρα από αυτό του δίνεται η δυνατότητα να ξανά επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να αγοράσει πάλι μέλι. Είναι κρίμα να χάνονται πελάτες τζάμπα, και το μέλι σας να είναι ανώνυμο χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε μια μεγάλης κλίμακας εταιρία που κάνει πολύ καλή δουλειά και αξίζει να σας την γνωστοποιήσουμε!  Πρόκειται για ένα τυπογραφείο με εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικούς γραφίστες που μπορούν να φτιάξουν οτιδήποτε φαντάζεστε σε ετικέτα! Αρκεί να τους πείτε τι ακριβώς θέλετε και πως το θέλετε! Φυσικά υπάρχουν και έτοιμες ετικέτες για όσους θέλουν τσακ μπαμ δουλειές! Δείτε εδώ έτοιμες ετικέτες (δείγματα).

Η εταιρία ονομάζεται 365label και εδρεύει στη Λάρισα. Τυπώνει όλων των ειδών τις ετικέτες σε σούπερ τιμές και εκπτώσεις για τους μελισσοκόμους. Συγκεκριμένα προσφέρθηκε να κάνει μια ειδική γενναιόδωρη έκπτωση στο ιστολόγιο μας και γι αυτό την ευχαριστούμε θερμά.

 Κάθε αναγνώστης που θα τηλεφωνήσει στο τηλ 2410256366  και πει ότι διάβασε αυτή την ανάρτηση (στο blog Ορεινή Μέλισσα) θα μπορεί να κερδίσει την ειδική προσφορά και να αγοράσει ετικέτες με 10% έκπτωση.

Δείτε μερικά δείγματα που έφτιαξε για εμάς η 365label...







Ιστοσελίδα - Eshop: www.365label.gr
Email:  info@365label.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410256366










Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλησπέρα! Εάν δεν επαγγέλλομαι μελισσοκόμος μπορώ να έχω αυτήν την προσφορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!