Widget Recent Post No.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ! ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ!



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς τους αναγνώστες - συναδέλφους, για την αθρόα συμμετοχή σας στη κλήρωση  που έχουμε προαναγγείλει για το επόμενο Σάββατο -30 του μήνα, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως η μεγάλη σας αυτή συμμετοχή, μας οδήγησε στην απόφαση  να διπλασιάσουμε τον αριθμό των κυψελών που θα κληρώσουμε και να σας προσφέρουμε μερικά ακόμα «δώρα»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ: Από 3 (τρεις) που είχαμε αρχικά ανακοινώσει, ο αριθμός των κυψελών που θα κληρωθούν, διπλασιάζεται και γίνεται 6 (έξι) και μάλιστα αυτές θα συνοδεύονται από τα νέα καπάκια «Μεικτού Τύπου» ΠΡΟΜΕΛΙΣ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ: Όσοι λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα δικαιούνται έκπτωση 12%, για όλα μας τα προϊόντα. Η έκπτωση αυτή θα ισχύει για αγορές από 1/6/2015 έως 30/6/2015 και από 1/9/2015 έως 30/9/2015.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι μελισσοκόμοι, είτε είναι νέοι, με λίγα μελίσσια είτε είναι παλιοί και έχουν πολλά. Ο μόνος όρος που υπάρχει για τη συμμετοχή, είναι πως όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα «δεσμευτούν» πως, εφόσον κερδίσουν στην κλήρωση, θα μας ενημερώνουν τον πρώτο χρόνο - μια φορά το μήνα - για την πορεία των μελισσιών που θα τοποθετήσουν μέσα στις Ενεργειακές Κυψέλες.

Αυτό το κάνουμε για να μπορέσει να ενημερωθεί ολόκληρη η μελισσοκομική κοινότητα, από εσάς τους ίδιους, για την υπεροχή των Ενεργειακών Κυψελών και για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πετυχαίνουν στην ανάπτυξη των μελισσιών και στην συλλογή μελιού, ανεξάρτητα από τον τόπο και τις κλιματολογικές συνθήκες που είναι εγκατεστημένες! 

Η κλήρωση θα γίνει στις 30 του Μάη και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα το βράδυ από τις ηλεκτρονικές σελίδες αυτού του Blog. Ο κάθε συνάδελφος έχει δικαίωμα μιας μονό αίτησης συμμετοχής και οι συμμετοχές ανά μελισσοκομική οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνουν τις δυο.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να μας στείλετε μια αίτηση συμμετοχής στο  exportpromelis@hotmail.com συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα που μπορείτε να την κάνετε αντιγραφή και επικόλληση – copy/paste- στο e-mailπου θα μας στείλετε. 
--------------------------------------------------------------------------------------
ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Οδός:
Πόλη:
ΤΚ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΔΗΛΩΣΗ: Θα ήθελα να λάβω μέρος στον διαγωνισμό για τις τρεις Ενεργειακές Κυψέλες και υπόσχομαι πως σε περίπτωση που κερδίσω στην κλήρωση, τον πρώτο χρόνο θα ενημερώνω την «ΠΡΟΜΕΛΙΣ» (μια φορά το μήνα), για την πορεία του μελισσιού που θα τοποθετήσω μέσα στην Ενεργειακή Κυψέλη και που θα φροντίσω να τη χρησιμοποιώ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΜΕΛΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια