Widget Recent Post No.

Οι 6 τυχεροί νικητές της κλήρωσης για τις Ενεργειακές Κυψέλες!


Η συμμετοχή σας στην κλήρωση για τις έξι Ενεργειακές Κυψέλες, υπήρξε κάτι πάρα πάνω από εντυπωσιακή και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο της μεγάλης απήχησης που έχει πλέον αυτό το προϊόν στις τάξεις των μελισσοκόμων - απήχηση που δεν οφείλεται μόνο στα πολλά του πλεονεκτήματα, μα και στην πολύ καλή φήμη που έχει αποκτήσει, αφού όσοι το αγόρασαν, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν!

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, σήμερα σας ανακοινώνουμε τα στοιχεία των έξι συναδέλφων μελισσοκόμων που είναι οι μεγάλοι τυχεροί και που κερδίζουν από μια Ενεργειακή Κυψέλη - με καπάκι Μεικτού Τύπου.

Με βάση τους όρους του διαγωνισμού, οι τυχεροί αυτοί συνάδελφοι θα μας ενημερώνουν, μια φορά το μήνα, για την πορεία των μελισσιών που θα τοποθετήσουν μέσα στις Ενεργειακές Κυψέλες τους.
Με το τρόπο αυτό, θα λάβουν μέρος στη πρώτη ανοιχτή πανελλαδική «έρευνα», που γίνεται για κυψέλες και που θα αποδείξει, με τον πιο αντικειμενικό τρόπο, τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν οι Ενεργειακές Κυψέλες, έναντι των απλών κυψελών που δεν είναι Ενεργειακές.

Πλεονεκτήματα που δεν σταματούν μόνο στην ραγδαία ανάπτυξη των μελισσιών την άνοιξη, μα που επεκτείνονται και στην καλή τους διαχείμαση, και στην εξοικονόμηση τροφών, αλλά και στην μεγαλύτερη παραγωγή μελιού που πετυχαίνουν.

Όπως θα αποδειχτεί από τις παρατηρήσεις και αναφορές που θα μας κάνουν οι τυχεροί νικητές μας τους επόμενους δώδεκα μήνες, τα πλεονεκτήματα αυτά των Ενεργειακών Κυψελών, θα είναι ανεξάρτητα από την περιοχή που θα εγκατασταθούν!

Οι τυχεροί και οι τόποι που θα εγκατασταθούν οι Ενεργειακές Κυψέλες είναι:
1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛ. / ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
2 ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΝ. / ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
3 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤ. / ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
4 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑ. / ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
5 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΑΒ. /  ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
6 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩ. / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Θεωρήσαμε σκόπιμο να μην αποκαλύψουμε τα πλήρη στοιχεία των τυχερών, αφού, εκτός των άλλων, αυτά αποτελούν προσωπικά τους δεδομένα και θα έπρεπε να έχουμε εξουσιοδότηση για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Οι τυχεροί μας θα λάβουν e-mail, με το οποίο θα τους ενημερώσουμε και επίσημα, και στη συνέχεια θα έρθουμε σε τηλεφωνική επαφή μαζί τους, για να ρυθμίσουμε τα διαδικαστικά.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους εσάς τους υπόλοιπους συναδέλφους που συμμετείχατε στην κλήρωση  - και που αυτή τη φορά δεν σταθήκατε τόσο τυχεροί - πως παρόμοιες κληρώσεις, στις οποίες μπορείτε και πάλι να συμμετέχετε, θα επαναληφθούν και στο μέλλον, και ίσως τότε να φανείτε περισσότερο τυχεροί..

Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα ότι μπορείτε να κάνετε χρήση της ειδικής προσφοράς που έχουμε προαναγγείλει - αποκλειστικά για όσους λάβατε μέρος στην κλήρωση - για έκπτωση 12% σε κάθε σας αγορά που θα κάνετε μέσα στον Ιούνιο ή στο Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε για το που και πως θα μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς, για τις «αναφορές» που θα λαβαίνουμε κάθε μήνα, από τους πιο πάνω έξι τυχερούς συναδέλφους, σχετικά με την πορεία της «έρευνας».
Επιμέλεια: Μανόλης Δερμάτης, μελισσοκόμος, συγγραφέας, ερευνητής.
www.promelis.gr --- promelis@hotmail.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια